Черната кутия, Алек Попов

Черната кутия, Алек Попов

id s1436354
  • Марка: No Brand
  • Код на продукта: 9789542837350
  • Изчерпана наличност
    24.08 лв

    Всички цени са с начислен ДДС

    Описание
    Един от най-загадъчните романи на Алек Попов отново е тук, за да разкаже вечната история за УБЗГ - успелите българи зад граница, и НГЗБ - неуспелите гъзове, забити в България. Двама братя, два сюжета, в които се оглеждат два различни житейски модела. “Успелият” и “Неуспелият” българин се срещат в Ню Йорк, за да погребат семейните призраци и да осъзнаят, че етикетите нямат особена връзка с щастието. Развръзката сякаш подрежда пъзела, но отговорите всеки трябва да намери сам. Откъде идват призраците? Има ли алгоритъм за успеха? Кога загубата се превръща в освобождение?
    Ако още не сте чели тази книга, не знаете какво да очаквате – няма как да сте подготвени за съдържанието на черната кутия, за бизнеса с развеждане на кучета, за летежа на акциите, за спасяването на един индустриален мастодонт и за най-прекия път към възхода по корпоративната стълбица. Или за тая работа с любовта, която винаги е по-сложна от очакваното…
    Алек Попов виртуозно поставя двамата братя в епицентъра на трагикомичните събития, които ще разтърсят Ню Йорк и ще съберат в един сюрреалистичен коктейл юпита, лузъри, учени, сенчести синдикални барони и фатални красавици, понесли предчувствието за лудост през пустинята на глобалните пазари и бездните от консуматорски глад в началото на 21 век.

    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти