Чанта за лаптоп "Tayrona " (13.3"), до 34 см, червено

Чанта за лаптоп "Tayrona " (13.3"), до 34 см, червено

id s841515
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и функционалност към ежедневието си? Представяме ви Чанта за лаптоп "Tayrona" от Hama, която е идеалният избор за активните хора, търсещи качество и комфорт. Със своята ярка червена цветова гама, тази чанта не само ще предпази вашия лаптоп, но и ще добави една искряща нотка към вашия образ.

С размери, побиращи лаптопи до 13.3 инча, и външни размери 37 x 5 x 28.5 см, чантата "Tayrona" осигурява достатъчно пространство за вашето устройство, както и за всички необходими аксесоари. Вътрешните размери от 35 x 4.8 x 27 см гарантират, че лаптопът ви ще седи сигурно и защитено, докато сте в движение.

Изработена от висококачествен полиестер, тази ръчна чанта е устойчива на износване и лесна за поддръжка. Закопчалката на цип осигурява бърз и лесен достъп до съдържанието, а с тегло от едва 0.210 кг, чантата "Tayrona" е лека и удобна за носене, без да се налага да правите компромис със защитата на вашето устройство.

С двугодишна гаранция, тази чанта е инвестиция, която ще ви служи вярно дълго време. Независимо дали сте студент, професионалист или просто човек, който цени качествените аксесоари, "Tayrona" е перфектният избор за вас. Тя е идеалната спътница за вашите ежедневни приключения, съчетавайки удобство и стил в един компактен и функционален аксесоар.

Ако търсите разнообразие от Чанти, Верига магазини ЗОРА предлага широка гама от висококачествени продукти, които ще задоволят всеки вкус и нужда. Искате ли да разгледате още Чанти Hama? Посетете нашия уебсайт и открийте множество стилни и практични решения за вашите мобилни устройства.

Във време, когато мобилността е ключова, "Tayrona" е чантата, която ще ви помогне да останете организирани и защитени. Нейният елегантен дизайн и ярък цвят са създадени да отразяват динамичния ритъм на съвременния живот и да добавят нотка индивидуалност към вашия стил. Независимо дали сте на път за офиса, университета или на кафе с приятели, тази чанта е подходяща за всяка ситуация.

Изберете "Tayrona" от Hama и се насладете на перфектната комбинация от стил, комфорт и защита за вашия лаптоп. С Верига магазини ЗОРА, вие сте на един клик разстояние от идеалното решение за вашите нужди. Повишете стандарта на своите аксесоари и се откроете сред тълпата с тази изключителна чанта за лаптоп.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти