Чанта за лаптоп "Tayrona " (13.3"), до 34 см, червено

Чанта за лаптоп "Tayrona " (13.3"), до 34 см, червено

id s2387942
ОписаниеХарактеристики

Изящество и функционалност в едно – това е Чанта за лаптоп "Tayrona" от марката Hama, която ще се превърне във ваш незаменим спътник. Със своя стилен и изчистен дизайн в ярко червено, тази чанта е идеалният избор за хората с динамичен начин на живот, които ценят качеството и комфорта.

С размери, позволяващи да побере лаптопи с диагонал до 13.3 инча, тази чанта е създадена да защитава вашето устройство. Външните ѝ размери са 37 x 5 x 28.5 см, докато вътрешните са 35 x 4.8 x 27 см, което осигурява достатъчно пространство за вашето устройство и всички необходими аксесоари. Изработена от висококачествен полиестер, тази ръчна чанта предлага издръжливост и дълготрайност, а с тегло едва 0.210 кг, тя е лека и удобна за носене.

Закопчалката на чантата е сигурен цип, който гарантира, че вашите вещи ще останат на мястото си. А с двугодишната гаранция, която Hama предлага, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Тази чанта е идеалният избор за професионалисти, които са в постоянно движение. Тя е подходяща както за мъже, така и за жени, които търсят качествен и практичен аксесоар, който да допълни техния ежедневен гардероб. Червеният цвят добавя акцент към външния вид и е лесен за съчетаване с различни стилове облекло.

Избирайки Чанта за лаптоп "Tayrona", вие не само инвестирате в защита на вашето устройство, но и в подобряване на вашата организация и удобство при пренасяне на лични вещи и документи. Тя е перфектната добавка към вашия активен и модерен начин на живот, като същевременно подчертава вашата индивидуалност и професионализъм.

Ако търсите разнообразие от Чанти, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор, където можете да намерите още много предложения, отговарящи на вашия вкус и нужди. И не забравяйте, че можете да разгледате и други продукти от марката Hama, като посетите следния линк: Чанти Hama.

С Чанта за лаптоп "Tayrona" вие получавате не само висококачествен продукт, но и стилно допълнение към вашия ежедневен живот. Независимо дали сте на работа, в университета или просто се разхождате из града, тази чанта ще ви помогне да останете организирани и винаги готови за предизвикателствата на деня.

Изберете качество, стил и функционалност с Чанта за лаптоп "Tayrona" от Верига магазини ЗОРА и направете своята ежедневна рутина по-лесна и приятна.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти