Чанта за лаптоп HAMA Tayrona, 34 cm (13.3"), Тъмно сив

Чанта за лаптоп HAMA Tayrona, 34 cm (13.3"), Тъмно сив

id s754981
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да носите своя лаптоп със стил и сигурност? Представяме ви Чанта за лаптоп HAMA Tayrona, която съчетава модерен дизайн и функционалност, за да отговори на всичките ви нужди.

Произведена от висококачествения бранд Hama, тази чанта е идеалният избор за хората в движение. С размери, побиращи лаптопи до 13.3 инча, тя предлага оптимална защита и удобство. Външните й размери са 37.5 x 4.5 x 28 см, докато вътрешните са 35.5 x 4 x 27 см, което осигурява достатъчно пространство за вашето устройство и всички необходими аксесоари.

Изработена от издръжлив полиестер в тъмно сив цвят, чантата е не само практична, но и стилна. Ципът за закопчаване гарантира, че всичките ви вещи ще останат на сигурно място, докато лекотата на чантата от само 0.210 кг улеснява носенето й без допълнително натоварване.

С гаранция от 12 месеца, можете да бъдете сигурни, че Чанта за лаптоп HAMA Tayrona е инвестиция, която ще ви служи вярно дълго време. Тя е перфектният аксесоар за професионалисти, студенти или хора, които често пътуват и имат нужда от надеждна защита за своите технологични устройства.

Ако търсите разнообразие, разгледайте и другите ни предложения за Чанти, където ще откриете множество модели, отговарящи на различни вкусове и нужди. За почитателите на марката Hama, предлагаме и специална селекция от Чанти Hama, които със сигурност ще задоволят високите ви изисквания за качество и дизайн.

Избирайки Чанта за лаптоп HAMA Tayrona, вие избирате не само защита за своя лаптоп, но и модерен аксесоар, който допълва вашия професионален образ. Тя е идеалният спътник за ежедневието на заети професионалисти, които ценят качеството и стила.

Не позволявайте на ежедневните предизвикателства да застрашат вашата техника. Защитете своя лаптоп с чанта, която предлага надеждност и елегантност, без да правите компромис с удобството. Чанта за лаптоп HAMA Tayrona е вашето решение за сигурност и стил, където и да отидете.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти