Чанта за лаптоп HAMA Nice, 44 cm (17.3"), Черен

Чанта за лаптоп HAMA Nice, 44 cm (17.3"), Черен

id s987595
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с обикновена чанта, когато можете да носите своя лаптоп със стил и сигурност? Представяме ви Чанта за лаптоп HAMA Nice, която е създадена да отговори на високите изисквания на съвремието.

С изчистен дизайн и елегантен черен цвят, тази чанта е идеалният избор за професионалисти, които ценят функционалността и стила. Изработена от висококачествен полиестер, тя предлага здравина и дълготрайност, което е от съществено значение за защита на вашето устройство. С външни размери от 46 x 5 x 39 cm и вътрешни размери от 43 x 3.5 x 31.5 cm, тази чанта е специално проектирана за лаптопи с диагонал до 17.3 инча.

Лекотата на чантата, която тежи едва 0.630 кг, я прави перфектния аксесоар за ежедневието на заетия професионалист или студент. Ципът осигурява лесен достъп до лаптопа, като същевременно гарантира, че вашето устройство остава защитено от външни влияния. С 24 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена.

Изборът на чанта за вашия лаптоп не е просто практическо решение, но и начин да изразите своя индивидуален стил. Тази ръчна чанта от Hama е създадена да улесни вашето ежедневие, като предлага достатъчно пространство за всички необходими аксесоари, без да прави компромис с елегантността.

Ако сте човек, който е постоянно в движение и търси качество и функционалност, тогава Чанта за лаптоп HAMA Nice е точно за вас. Тя ще се превърне в незаменим спътник във вашето ежедневие, независимо дали сте на път за работа, университета или бизнес среща.

Освен това, като част от асортимента на Верига магазини ЗОРА, тази чанта за лаптоп е лесно достъпна онлайн. Можете да разгледате и други Чанти Hama, за да намерите перфектното допълнение към вашата техника. А ако искате да разгледате още варианти, посетете нашата секция с Чанти, където ще откриете разнообразие от продукти, които да удовлетворят всеки вкус и нужда.

Съобразена с нуждите на съвременните потребители, тази чанта е идеалният избор за хора, които търсят баланс между професионализъм и модерен израз. Тя е създадена да устои на натовареното ежедневие и да предложи надеждност и удобство при носене на вашата техника.

Не позволявайте на вашата ценна техника да бъде изложена на риск. Изберете Чанта за лаптоп HAMA Nice и се насладете на перфектната комбинация от защита, стил и комфорт, която тя предлага. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран и уверен избор за вашия следващ аксесоар за лаптоп.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти