Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27

Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27

id s2517121
ОписаниеХарактеристики

Изискате ли стил и функционалност в едно? "Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27" е точно за вас! Създадена от водещата марка Bombata, тази чанта е идеалният избор за динамичния професионалист, който търси качество и изтънченост.

Със своята наситена сливова лилава цвят, чантата приковава погледите и добавя елегантен акцент към вашия ежедневен образ. Изработена е от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и защита на вашия лаптоп. С размери, подходящи за устройства от 13 до 14 инча, тя предлага достатъчно пространство за вашето оборудване, без да прави компромис със стила.

Интериорът на чантата е проектиран с мисъл за организацията. Разполага с множество отделения, които позволяват лесно подреждане на аксесоари и документи. Подплатената преграда за лаптопа осигурява допълнителна защита от удари и натиск, а удобните дръжки и регулируемата презрамка предлагат различни варианти за носене.

С гаранция от 6 месеца, "Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27" е инвестиция, която оправдава всяка изразходвана стотинка. Тя е перфектният аксесоар за мъже и жени, които ценят качеството и имат активен начин на живот. Независимо дали сте студент, бизнес професионалист или креативен дух, тази чанта ще допълни вашия уникален стил и ще подчертае вашата индивидуалност.

Открийте разнообразието от Чанти Bombata и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди. За още повече варианти, разгледайте нашата широка гама от Чанти, където ще намерите идеалното решение за съхранение и транспортиране на вашата техника.

Подарете си комфорт и стил с "Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27". Нейната уникална цветова палитра и изчистен дизайн я правят подходяща за всяка ситуация – от бизнес срещи до ежедневни приключения. Съчетайте я с вашия лаптоп и се насладете на завършен и професионален вид, където и да отидете.

Защитете вашата техника и инвестирайте в аксесоар, който не само ще служи верно, но и ще подчертае вашата индивидуалност. Изберете "Чанта за лаптоп Bombata Wave Plum Purple 13 - 14" E00870-27" и станете част от света на стилните и практични решения, които предлагаме във Верига магазини ЗОРА.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Син
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти