Чанта за лаптоп Bombata Wave Black 13 - 14" E00870-4

Чанта за лаптоп Bombata Wave Black 13 - 14" E00870-4

id s2517122
ОписаниеХарактеристики

Изискаността и функционалността могат да вървят ръка за ръка, а Чанта за лаптоп Bombata Wave Black 13 - 14" E00870-4 е яркото доказателство за това. Създадена от престижната марка Bombata, тази чанта е идеалният избор за професионалисти, които ценят качеството и стила в ежедневието си.

С уникалния си дизайн, Чантата Bombata се откроява сред стандартните аксесоари за техника. Тя е изработена от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и защита на Вашия лаптоп. С размери, подходящи за устройства от 13 до 14 инча, чантата осигурява достатъчно пространство за Вашия лаптоп, както и за всички необходими аксесоари и документи.

Със своите ергономични дръжки и регулируема презрамка, Чантата Bombata предлага удобство и комфорт при носене, независимо дали сте на път за среща или просто се придвижвате между офиса и дома. Интериорът е оборудван с множество джобове, които позволяват лесно организиране на Вашите вещи, а меката подплата предпазва Вашето устройство от удари и надрасквания.

С шестмесечната гаранция, която Bombata предоставя за своя продукт, можете да бъдете сигурни, че инвестицията Ви е защитена. Това е знак за качество и доверие, който марката изгражда с всеки свой клиент.

Ако сте млад професионалист, който търси да съчетае практичността с модерен изглед, или бизнесмен, който не прави компромис с излъчването си, тази чанта е създадена за Вас. Тя е идеалният избор за хора, които са в постоянно движение и имат нужда от надежден аксесоар, който да пази техните устройства и да допълва техния професионален образ.

Разгледайте и други Чанти Bombata, за да откриете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди и стил. Или ако желаете да разширите Вашия избор, разгледайте разнообразието от Чанти, които предлагаме, и намерете тази, която е перфектна за Вас.

Не позволявайте ежедневието да Ви принуди да правите компромис със стила или функционалността. Изберете Чанта за лаптоп Bombata Wave Black 13 - 14" E00870-4 и направете впечатление с избора си, където и да отидете. Със своята изчистена черна визия и структуриран профил, тя е не просто чанта, а заявка за професионализъм и съвременен стил.

Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и стилът се срещат, за да предложат на клиентите не просто продукти, а решения, които да обогатят техния личен и професионален живот. Изберете Чанта за лаптоп Bombata Wave Black 13 - 14" E00870-4 и бъдете уверени, че сте направили инвестиция, която ще Ви служи вярно и със стил.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Син
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти