Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military 15.6-16" E00867

Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military 15.6-16" E00867

id s2512553
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да изразите своя уникален стил, докато защитавате своя лаптоп? Представяме ви Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military 15.6-16" E00867, която е създадена за тези, които ценят индивидуалността и не правят компромис с качеството.

Дизайн и естетика: Чантата се отличава с военно-инспириран камуфлажен десен, съчетаващ сиво, зелено и черно. Тя има елегантен и тънък профил, който осигурява лекота при пренасяне. Логото на "Bombata" е дискретно позиционирано в долния десен ъгъл, като подчертава марката без да нарушава общия стил на дизайна.

Защита и издръжливост: Чантата е специално конструирана да пасва плътно на лаптопи с размер от 15.6 до 16 инча. Със своята ципова закопчалка тя предлага сигурност и лесен достъп до устройството. Вътрешната подплата осигурява допълнителна защита от удари и надрасквания.

Материали и изработка: Външният материал на чантата е висококачествен синтетичен, избран с мисъл за устойчивост и дългосрочна употреба. Гладкият механизъм на ципа гарантира издръжливост и безпроблемно използване.

Общо взето, Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military E00867 е стилен, функционален и защитен аксесоар, предназначен за съвременни професионалисти и потребители на технологии, които ценят съчетанието на мода и практичност.

Ако сте млад професионалист или студент, който е в постоянно движение, тази чанта е идеалният избор за вас. Тя отговаря на нуждите на активния градски жител, който търси удобство без да жертва своя стил. Независимо дали сте мъж или жена, ергономичният дизайн и универсалният патерн правят тази чанта подходяща за всякакви ситуации.

С гаранция от 6 месеца, Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military 15.6-16" E00867 е инвестиция, която обещава дълготрайност и надеждност. Открийте повече Чанти Bombata и изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и стил.

За още по-голямо удобство, разгледайте нашата широка гама от Чанти, където ще откриете разнообразие от опции, които да допълнят вашата ежедневна визия и да осигурят безопасността на вашето устройство.

С Чанта за лаптоп Bombata Sleeve Military 15.6-16" E00867, вие не само защитавате своята технология, но и правите изявление за своя стил. Бъдете смели, бъдете различни и изберете качество, което се откроява.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти