Чанта за лаптоп Bombata 13-14" Peonia - Grey E00860-3

Чанта за лаптоп Bombata 13-14" Peonia - Grey E00860-3

id s2166296
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите стил и функционалност към ежедневието си? Представяме ви "Чанта за лаптоп Bombata 13-14" Peonia - Grey E00860-3" - перфектният спътник за вашия лаптоп, който съчетава модерен дизайн с практичност.

Дизайн и естетика: Чантата се отличава със своя цветен десен, в който се преплитат живи сини, розови, жълти и червени цветя с акценти от зелена растителност на светлосив фон. Външният вид е допълнен от елегантна силуета със здрава, контрастираща сива дръжка, маркирана с логото на "Bombata".

Конструкция и защита: Изработена да побере лаптопи с размери от 13 до 14 инча, чантата предлага здрави външни стени и ъгли, проектирани за усилена защита от удари.

Съхранение и организация: Интериорът е организиран с отделения за различни аксесоари като химикали, кабели и тетрадки. Присъства и вътрешна, сигурна система за пристягане, която държи лаптопа на място по време на пренасяне.

Преносимост и комфорт: Оборудвана е с дръжка за лесно носене. Компактният и лек дизайн я прави подходяща за пътувания или ежедневни премествания.

Тази чанта за лаптоп съчетава мода с функционалност, предлагайки сигурно и организирано решение за пренасяне на лаптоп и неговите аксесоари, което я прави идеална за професионалисти и студенти с изтънчен вкус за стил. С гаранция от 6 месеца, тя е инвестиция, която ще ви служи верно и със стил.

Ако сте млад професионалист или студент, който цени качеството и има активен начин на живот, тази чанта е точно за вас. Тя не само ще пази вашето устройство, но и ще добави една нотка изисканост към вашия ежедневен образ. За още предложения от този тип, разгледайте нашите Чанти или открийте повече продукти от същата марка и категория на Чанти Bombata.

Създадена е да отговори на нуждите на динамичния градски човек, който търси удобство без компромис с визията. Независимо дали сте на път към офиса, университета или на кафе с приятели, "Чанта за лаптоп Bombata 13-14" Peonia - Grey E00860-3" ще бъде ваш надежден аксесоар, който ще подчертае вашата индивидуалност и професионален подход.

Изборът на правилната чанта за лаптоп може да бъде труден, но с Bombata вие сте направили стъпка към безупречния стил и защита на вашата техника. Не пропускайте да добавите този шедьовър към вашата колекция и да се насладите на комбинацията от красота и функционалност всеки ден.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти