Бойлер Tesy SimpatecoCTV 80 38 30 B12 TSR , 3 , 80 , C , Вертикален
Икона нов продукт
Описание

Замисляли ли сте се какво означава комфортът на дома? С Бойлер Tesy CTV 803830 B12 TSR, топлината и уютът са винаги до вас. Представяме ви продукт, който ще превърне ежедневните ви ритуали в истинско удоволствие.

Марката Tesy е синоним на качество и надеждност, а този бойлер е идеалният избор за всеки, който цени ефективността и икономичността. С мощност от 3 kW и вместимост от 80 литра, той е перфектен за средно големи домакинства, където топлата вода е необходимост през целия ден.

Управлението е механично, което гарантира лесна и интуитивна употреба, докато вертикалният тип на монтаж осигурява практичност и удобство при инсталацията. Размерите на бойлера са оптимизирани за максимално удобство - 1205/386/412 мм, което позволява лесно позициониране във всяко помещение.

Енергиен клас C е гаранция за ефективно използване на енергията, което ще се отрази положително на месечните ви сметки за ток. Добавените функции като термометър и регулируем термостат дават възможност за прецизен контрол на температурата на водата, а ключът за сигурност предотвратява нежелан достъп до управлението на уреда.

Избирайки Бойлери Tesy, вие се доверявате на марка с дългогодишна традиция в производството на висококачествени отоплителни уреди. За да разгледате и други продукти от същата категория и марка, посетете Бойлери Tesy.

Гаранцията от 36 месеца е доказателство за доверието, което Tesy има в своите продукти и е спокойствие за всеки клиент, който търси дългосрочна инвестиция в дома си. Ако искате да разгледате още Бойлери, можете да намерите широка гама от модели на този линк.

Предвид потребителската персона, този бойлер е идеален за семейства, които търсят баланс между функционалност и икономичност. Той е създаден да удовлетвори нуждите на активни хора, които ценят времето си и предпочитат продукти с доказана издръжливост. Така, вместо да се притеснявате за топлата вода, можете да се наслаждавате на повече моменти със семейството и приятелите си.

В заключение, Бойлер Tesy CTV 803830 B12 TSR е създаден да отговори на високите изисквания за комфорт и ефективност в дома. Със своята надеждност и функционалност, той е инвестиция, която ще ви служи вярно години наред, като осигурява топлината, от която се нуждаете всеки ден.




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти