Бойлер Tesy MODECO GCV 80 47 20 C21 EC*** , 2 , 82 , B , Вертикален
Икона нов продукт
Описание

Искате комфорт и топлина във вашия дом, нали? Представяме ви Бойлер Tesy MODECO GCV 80 47 20 C21 EC, който е синоним на ефективност и иновация в отоплението. Създаден от водещата марка Tesy, този бойлер е идеалният избор за всеки, който цени качеството и икономичността.

С вместимост от 82 литра и мощност от 2 kW, този вертикален бойлер е перфектен за семейства, които искат да се наслаждават на топла вода по всяко време. Размерите му (900/510/520 мм) го правят лесен за интегриране във всяка баня или кухня, без да заема прекалено много място.

Със своя енергиен клас B, този бойлер е не само мощен, но и енергийно ефективен, което означава, че ще спестите от сметките за електричество, докато същевременно се грижите за околната среда. Електронното управление и LCD дисплеят осигуряват лесен и интуитивен контрол над температурата на водата, а регулируемият термостат позволява настройка според вашите лични предпочитания.

Освен това, стъклокерамичното покритие на бойлера гарантира дълготрайност и защита от корозия, а самообучаващият се режим оптимизира потреблението на енергия в зависимост от вашите навици. Термометърът осигурява точно отчитане на температурата, така че винаги да сте информирани за състоянието на водата.

С гаранция от 60 месеца, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви в бойлер Tesy е дългосрочна и сигурна. Този продукт е идеален за хора, които търсят надеждно и удобно решение за топла вода в дома си, без да се налага да правят компромис с качеството или ефективността.

За да разгледате и други модели от марката Tesy, посетете нашия уебсайт: Бойлери Tesy. А ако искате да разгледате още Бойлери, може да намерите разнообразие от възможности тук: Бойлери.

Независимо дали сте младо семейство, което търси практичност и ефективност, или вече имате изграден дом и желаете да подобрите своята система за отопление, бойлерът Tesy MODECO GCV 80 47 20 C21 EC е проектиран да отговори на вашите нужди. Той предлага баланс между технологични иновации и лесна употреба, което го прави подходящ за всеки, който цени комфорта и икономичността.

Изборът на бойлер е важно решение, което влияе на ежедневието и комфорта в дома ви. С Tesy MODECO GCV 80 47 20 C21 EC, вие инвестирате в продукт, който обещава надеждност, дълготрайност и енергийна ефективност. Нека топлата вода никога да не е проблем във вашия дом!




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти