Бойлер Tesy GCA 10 15 L52 RCM*** , Над мивка , 1.5 , 10 , C
Икона нов продукт
Описание

Замисляли ли сте се как малките неща правят дома ни по-уютен и функционален? Бойлер Tesy GCA 10 15 L52 RCM е точно такъв продукт - незаменим помощник в бита, който осигурява топла вода винаги, когато имате нужда от нея.

С мощност от 1.5 kW и вместимост от 10 литра, този бойлер е идеален за малки семейства или за хора, които живеят сами. Неговият компактен размер (399/377/247 мм) позволява лесно монтиране над мивката, като по този начин се спестява място и се добавя допълнително удобство във всяка баня или кухня.

Продуктът се отличава с механично управление, което гарантира лесна и интуитивна работа. Термостатът и ключът за управление са достъпни и удобни за всеки потребител, а стъклокерамичният нагревател осигурява ефективност и дълготрайност. Енергиен клас C гарантира оптимално използване на енергията, което е важно за всеки, който търси начини да намали сметките си за ток.

С гаранция от цели 60 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на този продукт. Tesy е марка, която се доверява и цени заради своята дългогодишна традиция в производството на Бойлери, които са синоним на издръжливост и функционалност.

Ако сте младо семейство, което тепърва обзавежда своя дом, или просто искате да обновите стария си бойлер с по-ефективен и икономичен модел, Бойлер Tesy GCA 10 15 L52 RCM е перфектният избор за вас. Той не само ще отговори на вашите нужди за топла вода, но и ще допринесе за модерния и елегантен вид на вашето пространство.

Избирайки този продукт, вие инвестирате в комфорта на вашето домакинство. Не позволявайте на студената вода да бъде пречка пред ежедневните ви задачи. С Бойлер Tesy ще имате надежден източник на топлина, който ще ви спести време и нерви.

Познавайки нуждите и предпочитанията на нашите клиенти, ние в Верига магазини ЗОРА сме се погрижили да предложим продукти, които са в синхрон със съвременните изисквания за енергийна ефективност и удобство. Разгледайте и другите Бойлери Tesy, за да намерите най-подходящия за вашите нужди.

Не забравяйте, че изборът на бойлер е важно решение, което влияе върху ежедневието и комфорта във вашия дом. С Бойлер Tesy GCA 10 15 L52 RCM, вие правите инвестиция в качество, което ще служи верно години наред. Защото в крайна сметка, домът е мястото, където всеки детайл има значение.




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти