Бойлер Tesy BiLight Smart GCV 80 35 30 B12 TSRE , 3 , 80 , B , Вертикален
Икона нов продукт
Описание

Замисляли ли сте се какво е усещането да се приберете у дома след дълъг ден и да се потопите в топла, релаксираща вана? С Бойлер Tesy GCV 80 35 30 B12 TSRE, това удоволствие е само на един бутон разстояние.

Верига магазини ЗОРА представя един от най-надеждните и енергоспестяващи модели на пазара – бойлерът на известната марка Tesy. Със своята вместимост от 80 литра и мощност от 3 kW, той е идеален за семейства, които ценят комфорта и икономичността. Енергиен клас B гарантира, че ще пестите от сметките за ток, докато се наслаждавате на топла вода по всяко време.

С размери 1205/353/380 mm (В/Ш/Д), този вертикален бойлер е проектиран да се вписва елегантно във всяко пространство, без да заема излишно място. Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, а вграденият термометър и регулируемият термостат позволяват прецизен контрол над температурата на водата.

Иновативното стъклокерамично покритие на вътрешния резервоар осигурява дълготрайност и защита от корозия, което означава, че Бойлер Tesy е инвестиция, която ще служи вярно години наред. С гаранция от цели 60 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на продукта.

Когато става дума за избора на бойлер, потребителите често търсят баланс между ефективност и икономия. Нашите клиенти – зрели индивиди, които знаят какво искат от живота, предпочитат продукти, които са едновременно функционални и енергоспестяващи. Те оценяват дългосрочната изгода и качеството, което Бойлери Tesy предлагат.

За да отговорим на тези очаквания, ние сме се погрижили да предложим продукт, който съчетава всички тези качества. Бойлер Tesy GCV 80 35 30 B12 TSRE е създаден да удовлетвори нуждите на всеки, който търси комфорт, без да прави компромис с ефективността и екологичността.

И не забравяйте, че винаги можете да разгледате и други модели от категорията Бойлери, за да намерите точния продукт, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Нашата широка гама от продукти е съобразена с различните предпочитания и бюджети, така че всеки може да намери своя идеален бойлер.

В заключение, ако търсите надежден, икономичен и лесен за управление бойлер, който да осигури топла вода за вас и вашето семейство, Бойлер Tesy GCV 80 35 30 B12 TSRE е изборът, който ще надмине очакванията ви. Създайте своя оазис на уют и топлина с продукт, който гарантира качество и дълготрайност.




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти