Бойлер Tesy BiLight Slim GCV 80 38 30 B12 TSR , 3 , 80 , C , Вертикален
Икона нов продукт
Описание

Замисляли ли сте се как може да се наслаждавате на топла вода по всяко време, без да се притеснявате за сметките за електричество? Представяме ви решението - Бойлер Tesy GCV 80 38 30 B12 TSR, който съчетава висока функционалност и енергийна ефективност.

С гаранция от цели 60 месеца, този вертикален бойлер на марката Tesy е проектиран да осигури максимална надеждност и дълготрайност. Механичното управление е интуитивно и лесно за използване, а регулируемият термостат позволява точно настройване на желаната температура на водата.

С мощност от 3 kW и вместимост от 80 литра, този бойлер е идеален за средно големи домакинства, където нуждата от топла вода е постоянна. Размерите му (1210/390/410 mm) го правят подходящ за монтаж в почти всяко помещение, без да заема излишно място.

Енергиен клас C на този модел гарантира оптимизирана консумация на електроенергия, което е важно за всеки, който търси начини за намаляване на разходите за битови нужди. Допълнителните екстри като стъклокерамично покритие, ключ и термометър допринасят за удобството и безопасността при ежедневната употреба на уреда.

Избирайки Бойлери Tesy, вие инвестирате в качество и ефективност. Този бойлер е перфектният избор за хора, които ценят комфорта на своя дом и искат да се насладят на топла вода по всяко време, без да се притесняват за високите сметки.

Подходящ е както за млади семейства, така и за по-възрастни хора, които търсят надеждност и лесна поддръжка. Стилният и модерен дизайн на бойлера се вписва идеално във всяка баня или кухня, като същевременно осигурява комфорт и удобство в ежедневието.

При повторно закупуване на продукта, клиентите могат да бъдат сигурни, че получават уред с доказано качество и дългосрочна гаранция, което намалява риска от неочаквани разходи за ремонт или подмяна. Освен това, лесната инсталация и минималната необходимост от поддръжка гарантират, че вашият бойлер ще функционира безпроблемно години наред.

Ако се колебаете в избора си, помислете за предимствата, които този бойлер предлага - икономия на енергия, надеждност и удобство. И не забравяйте, че можете да разгледате и други Бойлери Tesy в нашия онлайн магазин, където ще откриете разнообразие от модели, отговарящи на всяко едно изискване и предпочитание.

За да разгледате цялата ни гама от Бойлери, посетете нашия уебсайт. Тук ще намерите богат избор от бойлери, които са съобразени с високите стандарти за качество и ефективност, които клиентите на Верига магазини ЗОРА заслужават.

Изберете Бойлер Tesy GCV 80 38 30 B12 TSR и се насладете на комфорта на топла вода във вашия дом, без да се притеснявате за сметките. Това е инвестиция, която ще ви служи вярно и ще допринесе за уютната атмосфера във вашия дом.




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти