Бойлер Tesy BiLight GCV 50 44 20 B11 TSR , 2 , 50 , C , Вертикален
Икона нов продукт
Описание

Искате ли да се насладите на топла вода по всяко време, без да се притеснявате за сметките за електричество? Представяме ви Бойлер Tesy GCV 50 44 20 B11 TSR - съвършен избор за всеки дом!

С гаранция от цели 60 месеца, този вертикален бойлер на марката Tesy е синоним на надеждност и дълготрайност. С механично управление и мощност от 2 kW, той е идеален за семейства, търсещи ефективно и икономично решение за нагряване на вода. С вместимост от 50 литра, той лесно удовлетворява нуждите на средностатистическото домакинство, а с размери 594/440/467 mm се вписва перфектно във всяка баня или кухня.

Енергиен клас C на бойлера гарантира оптимално използване на електрическата енергия, а иновативният PISTON ефект осигурява бързо и равномерно разпределение на топлината. Стъклокерамичното покритие на вътрешния резервоар предпазва от корозия и удължава живота на уреда. Допълнително, BiLight ключът с два режима на работа позволява лесно управление и контрол върху консумацията.

Изборът на Бойлери Tesy е практичен и удобен, особено за заетите хора, които ценят времето си и комфорта на своя дом. Този бойлер е идеален за семейства, които искат да се насладят на топла вода веднага, без да чакат. Той е също така отличен избор за хора, които живеят сами и искат уред, който е лесен за управление и не изисква специални грижи.

Ако търсите надежден бойлер, който да осигури комфорт и топлина във вашия дом, Бойлер Tesy GCV 50 44 20 B11 TSR е перфектният избор за вас. Открийте повече висококачествени Бойлери Tesy и изберете най-подходящия за вашите нужди.

Не забравяйте, че в Верига магазини ЗОРА ще намерите широка гама от бойлери, които ще отговорят на всичките ви изисквания за качество, ефективност и цена. С Бойлер Tesy GCV 50 44 20 B11 TSR, вие инвестирате в уред, който ще ви служи верно години наред, осигурявайки ви комфорт и спокойствие.

За да сте сигурни в избора си, помислете за предимствата, които този бойлер предлага - надеждност, икономичност и лесна поддръжка. Той е създаден да улесни ежедневието ви и да ви предпази от непредвидени разходи за ремонт или подмяна. Избирайки Tesy, вие избирате качество, проверено с времето и доверено от милиони домакинства по целия свят.

Погрижете се за уюта във вашия дом с Бойлер Tesy GCV 50 44 20 B11 TSR - топлината на дома ви е само на един клик разстояние. Открийте удобството на съвременните технологии и се насладете на топла вода по всяко време, без да се притеснявате за сметките. Вашият комфорт е наш приоритет в Верига магазини ЗОРА.




    Виж още Бойлери
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти