Bluetooth слушалки TWS WIZY, Черни

Bluetooth слушалки TWS WIZY, Черни

id s2047827
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

WIZY са Bluetooth слушалки с елегантен и компактен дизайн, оборудвани с LED дисплей върху кутията, който показва оставащия заряд, за да знаете точно кога е необходимо да ги презаредите.

Кейсът за зареждане също е компактен, ​​така че можете да го носите със себе си по всяко време. Благодарение на ергономичността на слушалките и тяхното добре балансирано аудио, WIZY осигуряват потапящо аудио изживяване, което да ви държи заредени през целия ви ден, благодарение на шест часа време на работа, комбинирано с възможността за презареждане на слушалките до три пъти чрез кейса, имате общо осемнадесет часа удоволствие.
 
Touch Control позволява обажданията, музиката и силата на звука при слушане да се управляват директно от слушалките, осигурявайки бързо и удобно управление, без да е необходимо да изваждате телефона от джоба си. Свързването с вашите устройства никога не е било толкова лесно: сложете слушалките и се потопете в мощен, кристално чист звук, докато функцията Double Master ви позволява да използвате една слушалка наведнъж, спестявайки живота на батерията.

 

Формата на слушалките осигурява оптимален комфорт, като слушалката се адаптира идеално към ухото ви, за да предложи висококачествено слушане с богат, дълбок бас.

  • Кейс за зареждане: с него може да зареждате и двете слушалки до 3 пъти
  • МИКРОФОН CLEAR VOICE: оптимизирано качеството на телефонните разговори
  • STREAMING TOP SOUND ТЕХНОЛОГИЯ: оптимизира качеството на звука дори за поточно предавана музика
  • Напълно безжични: без кабели. Благодарение на True Wireless Stereo Technology можете да се наслаждавате на музика и разговори в пълна свобода. Съвместим със смартфони, таблети, лаптопи и всички устройства, които разполагат с Bluetooth технология
  • Двойна основна функция: премахнете, вдигнете с бутона за отговор и започнете разговора с лявата или дясната слушалка


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти