Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLUE JBLXTREME3BLUEU
Описание

Искате ли да превърнете всеки момент в незабравимо музикално преживяване? Представяме ви Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLUE JBLXTREME3BLUEU - перфектният спътник за вашите приключения, който съчетава мощен звук с портативен дизайн.

Тонколони JBL са известни със своето качество и иновативност, а XTREME 3 не прави изключение. С гаранция от 24 месеца, този модел предлага безжична свобода с Bluetooth връзка и обхват до 10 метра, позволявайки ви да се наслаждавате на любимата си музика навсякъде и по всяко време.

Честотната характеристика от 53.5 до 20000 Hz гарантира, че всеки нюанс на звука ще бъде възпроизведен с изключителна яснота. Максималната мощност от 100 W осигурява силно и динамично аудио изживяване, докато вградената функция за регулиране на силата на звука ви дава пълен контрол над атмосферата.

Не се притеснявайте да вземете колонката си на плажа или до басейна - с влагозащитеност IP67, XTREME 3 е проектирана да издържи на вода и прах. Допълнително, благодарение на вградения USB порт, можете лесно да зареждате вашите устройства докато слушате музика.

С до 15 часа работа на батерията, JBL XTREME 3 е идеалният избор за дълги събирания с приятели или релаксиращи вечери под звездите. Изключителната портативност и издръжливост на тази колонка я правят идеален избор за активни хора, които ценят качествения звук и свободата да го носят със себе си.

Ако сте меломан в душата, който обича да споделя музиката си с околните, или просто търсите надежден и мощен аудио аксесоар за всяко събитие, Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLUE е създадена за вас. Тя е идеален избор за млади професионалисти, които обичат да се отдават на забавленията с приятели, както и за семейства, търсещи качествен звук за домашните си кино вечери.

Открийте още Тонколони JBL и се потопете в света на висококачествения звук, който може да ви придружава навсякъде. Изберете JBL XTREME 3 за своя следваща придобивка и се насладете на непрекъснато аудио изживяване с неподражаем стил.

Посетете нашия онлайн магазин и разгледайте богатата гама от Тонколони, които ще отговорят на всяко ваше желание и ще надминат очакванията ви. С Верига магазини ЗОРА, вие сте само на един клик разстояние от перфектния звук!

Вземете си Bluetooth колонка JBL XTREME 3 BLUE и превърнете всеки момент в незабравимо аудио преживяване, което ще ви следва навсякъде. Създайте собствената си звукова среда, където и да сте, и се наслаждавайте на качеството, което само JBL може да предложи.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти