Bluetooth колонка JBL GO 3 WHT JBLGO3WHT

Bluetooth колонка JBL GO 3 WHT JBLGO3WHT

id s1983032
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Започнете деня си с музика, която ви следва навсякъде! Представяме ви Bluetooth колонка JBL GO 3 WHT JBLGO3WHT - малка по размер, но гигантска по звуково присъствие.

Със своята стилна и компактна форма, тази колонка от марката JBL е идеалният спътник за всеки музикален ентусиаст. Независимо дали сте на плажа, в парка или у дома, JBL GO 3 ще ви осигури качествен звук, който ще вдигне настроението ви.

С гаранция от 24 месеца, тази Bluetooth колонка е създадена да издържи на ежедневната употреба и да предложи непрекъснато музикално удоволствие. Интегрираната безжична връзка Bluetooth позволява бързо и лесно свързване с вашето устройство, за да се насладите на любимите си песни без досадни кабели.

С номинална мощност от 4W, колонката гарантира силен и чист звук, докато функцията за регулиране силата на звука ви позволява да контролирате интензитета на музиката според вашето настроение. И не само това, но и работата на батерията до 5 часа осигурява достатъчно време за всяко ваше приключение.

Не се притеснявайте да вземете JBL GO 3 със себе си до басейна или на пикник, тъй като е с влагозащитеност IP67, което означава, че е устойчива на потапяне във вода и защитена от прах. Интерфейсът USB Type-C пък гарантира бързо и удобно зареждане.

Ако сте меломан, който цени висококачествения звук и мобилност, тази колонка е създадена за вас. Отличава се с модерен дизайн, който лесно се вписва във всеки интериор и е перфектен за хора с активен начин на живот. Подходяща е както за младежи, така и за възрастни, които обичат да имат музика около себе си.

Разгледайте нашата богата селекция от Тонколони и открийте множество модели, които да отговорят на вашите нужди. За почитателите на марката JBL, предлагаме разнообразие от продукти, които можете да разгледате на Тонколони JBL.

С JBL GO 3 вие не просто слушате музика - вие живеете с нея. Тази колонка е не просто устройство, а ваш личен оркестър, който ви придружава навсякъде и във всеки момент. Насладете се на неподправеното удоволствие от музиката с качеството, което само JBL може да предложи.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти