Bluetooth колонка JBL GO 3 ECO BLUE JBLGO3ECOBLU

Bluetooth колонка JBL GO 3 ECO BLUE JBLGO3ECOBLU

id s2549736
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запознайте се със звука, който можете да носите навсякъде – представяме ви Bluetooth колонка JBL GO 3 ECO BLUE JBLGO3ECOBLU, перфектният спътник за всяко приключение. Със своята компактност и стилен дизайн, тази колонка на марката JBL е идеалният избор за меломани, които ценят качеството и свободата да се наслаждават на любимата музика навсякъде.

С 24 месеца гаранция, тази колонка е създадена да издържи на ежедневната употреба и да предложи най-високото качество на звука, което марката JBL гарантира. Благодарение на Bluetooth връзката, свързването с мобилни устройства е бързо и лесно, осигурявайки безпроблемно стриймване на музика. С номинална мощност от 4W, колонката предлага ясен и мощен звук, който е достатъчен за всяка малка до средно голяма стая или външна среда.

Една от най-впечатляващите характеристики на тази Тонколони е нейната влагозащитеност с IP67, което означава, че може да бъде използвана на плажа, до басейна или дори да издържи на случайно падане във вода. Със своята издръжлива батерия, колонката предлага до 5 часа непрекъсната работа, така че музиката никога няма да спре по време на вашите приключения.

Управлението на звука е изключително удобно с опцията за регулиране силата на звука, което позволява да контролирате интензитета на музиката според вашите предпочитания. А с модерния USB Type-C интерфейс, зареждането на колонката е бързо и удобно, което означава, че тя винаги ще бъде готова за употреба, когато ви се наложи.

Клиентите, които избират JBL GO 3 ECO BLUE, обикновено са млади, активни и технологично ориентирани хора, които търсят висококачествен звук в мобилен формат. Те ценят устойчивостта и мултифункционалността, както и възможността да изразяват своя стил чрез аксесоарите, които използват. Тази колонка е идеален избор за студенти, млади професионалисти или всеки, който обича да споделя музиката си с приятели на пикник, плажа или в парка.

За тези, които търсят разнообразие от Тонколони и искат да разгледат още продукти на марката JBL, могат да посетят нашия сайт и да открият богатата гама от опции на Тонколони JBL. Верига магазини ЗОРА предлага разнообразие от аудио решения, които отговарят на високите стандарти на качество и иновации на марката.

В заключение, Bluetooth колонка JBL GO 3 ECO BLUE е отличен избор за всеки, който иска да се наслаждава на музика с високо качество навсякъде и по всяко време. Нейната портативност, устойчивост и мощен звук я правят идеален аксесоар за съвременния човек, който е в постоянно движение и цени свободата да живее живота си със звуков саундтрак.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти