Bluetooth колонка JBL CHARGE 4 GRAY

Bluetooth колонка JBL CHARGE 4 GRAY

id s605756
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Открийте новият си любим музикален спътник с Bluetooth колонка JBL CHARGE 4 GRAY! Със своя стилен и изчистен дизайн, тази колонка е перфектното допълнение към всеки интериор или външно пространство. Независимо дали сте вкъщи, на пикник или на плажа, JBL CHARGE 4 GRAY ще ви осигури непрекъснато аудио изживяване с високо качество.

С гаранция от 24 месеца, тази Bluetooth колонка от JBL гарантира надеждност и дълготрайност. С честотна характеристика от 60 до 20 000 Hz и максимална мощност от 30W, JBL CHARGE 4 GRAY предлага богат и балансиран звук, който може да запълни всяка стая. С чувствителност от 80 dB, тази колонка е способна да възпроизведе ясни и детайлни тонове, дори и при ниско ниво на звука.

Безжичната връзка чрез Bluetooth ви позволява да свържете вашето устройство бързо и лесно, без досадни кабели. С до 20 часа работа на батерията, JBL CHARGE 4 GRAY е идеалният избор за дълги музикални сесии без прекъсване. Влагозащитеността с клас IP7 осигурява спокойствие при използване на открито, като колонката е защитена дори и при потапяне във вода.

За любителите на качествения звук, Тонколони JBL са синоним на превъзходство. Ако сте меломан или просто търсите надежден аудио аксесоар за всяко събитие, JBL CHARGE 4 GRAY е вашето решение. Открийте повече от висококачествените Тонколони JBL и изживейте музиката така, както трябва да се чува.

Тази колонка е идеална за активни хора, които обичат да съчетават своите приключения с любимите си песни. Благодарение на компактния си размер и лекотата за пренасяне, тя е перфектният избор за млади професионалисти, студенти и семейства, които ценят мобилността и удобството. Също така, JBL CHARGE 4 GRAY е отличен подарък за всеки повод, като съчетава функционалност с елегантен дизайн.

За тези, които искат да разширят своята колекция от Тонколони, нашият онлайн магазин предлага богат избор от продукти, които могат да отговорят на всяко аудио предпочитание. Разгледайте разнообразието от Тонколони и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкус.

В заключение, Bluetooth колонка JBL CHARGE 4 GRAY е много повече от просто устройство за възпроизвеждане на музика. Тя е вашата възможност да преоткриете любимите си песни с нова дълбочина и яснота, да създадете незабравими спомени с приятели и семейство и да се насладите на свободата, която предлага безжичната технология. Изберете качеството и иновацията с JBL CHARGE 4 GRAY и превърнете всяко момент в специално музикално преживяване.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти