Bluetooth колонка JBL BOOMBOX 3 BLK JBLBOOMBOX3BLK

Bluetooth колонка JBL BOOMBOX 3 BLK JBLBOOMBOX3BLK

id s2014377
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да превърнете всяко пространство в сцена за незабравими музикални преживявания? Представяме ви Bluetooth колонка JBL BOOMBOX 3 BLK JBLBOOMBOX3BLK - истински музикален гигант от световноизвестната марка JBL, който обещава да надмине всичките ви очаквания.

С гаранция от 24 месеца, тази колонка е създадена да издържи на времето и да ви съпътства във всяко приключение. С номинална мощност от 80W и честотна характеристика от 40 до 20 000 Hz, JBL BOOMBOX 3 доставя богат и мощен звук, който запълва всяко пространство без усилие. Чувствителността от 80 dB гарантира, че всяка нота ще бъде чута в пълния си блясък.

Иновативната безжична Bluetooth връзка осигурява свободата да стриймвате любимата си музика от всяко устройство, без да се притеснявате за досадни кабели. Регулирането на силата на звука е изключително удобно, благодарение на интуитивните контроли, а разнообразието от интерфейси, включително 3.5mm изход и USB, ви дава възможност да свържете колонката с множество други устройства.

За тези, които обичат да са в движение, JBL BOOMBOX 3 е идеалният спътник. Независимо дали сте на плажа, в парка или у дома, тази колонка е създадена да издържи на предизвикателствата на активния начин на живот. Стилът и дизайнът на колонката са съобразени с модерните тенденции, като същевременно се запазва легендарното качество на звука, за което JBL е известен.

Ако сте меломан с изтънчен вкус и търсите устройство, което да отговори на високите ви изисквания за качество на звука, JBL BOOMBOX 3 е вашата колонка. Тя е перфектният избор за всеки, който цени качествените Тонколони и иска да се наслади на музиката си без компромиси.

Независимо дали сте млад или в зряла възраст, сам или със семейство, JBL BOOMBOX 3 е създадена да събуди вашите емоции и да ви накара да се чувствате свободни и щастливи, докато слушате любимите си песни. Тя е идеалният избор за всеки, който търси висококачествен звук, портативност и устойчивост на елементите.

Открийте още вълнуващи предложения от категорията Тонколони JBL и се потопете в света на качествения звук с продукти, които са синоним на иновация и надеждност. JBL BOOMBOX 3 е повече от просто колонка – тя е музикален партньор, който превръща всеки момент в специално събитие.

Възползвайте се от технологията на JBL и преобразете своето ежедневие с Bluetooth колонка JBL BOOMBOX 3 BLK JBLBOOMBOX3BLK. Защото когато става въпрос за музика, качеството на звука е това, което наистина има значение.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти