Авторесийвър Pioneer SPH-10BT

Авторесийвър Pioneer SPH-10BT

id s438609
Описание

Искате ли да превърнете своя автомобил в мобилно музикално студио? Авторесийвърът Pioneer SPH-10BT е точно това, от което се нуждаете, за да се насладите на любимите си песни с непревъзходно качество на звука, докато пътувате.

С гаранция от 24 месеца, този авторесийвър на известната марка Pioneer е създаден да задоволи и най-взискателните меломани. С мощността си от 4x50W MOSFET, той гарантира мощен и чист звук, който ще направи всяко пътуване незабравимо преживяване. Поддържаните аудио формати MP3, WMA и FLAC позволяват да слушате висококачествена музика, без значение от източника.

С бял цвят на дисплея, SPH-10BT предлага елегантен и модерен интерфейс, който е лесен за четене дори и при директна слънчева светлина. Включените функции като Bluetooth и USB връзка осигуряват безпроблемното свързване на вашето мобилно устройство, а допълнителните Aux-In и външен микрофон дават още повече възможности за управление на звука и комуникация.

Освен това, SPH-10BT е оборудван с вградена стойка за смартфон, която позволява лесно да поставите вашето устройство в центъра на вашата автомобилна аудио система. Това е идеално решение за тези, които искат да използват своя смартфон като навигация или да управляват своята музика без да отклоняват вниманието от пътя.

Защитата против кражба е още едно предимство, което не бива да се подценява. Тя осигурява спокойствието, от което се нуждаете, когато оставяте автомобила си на обществени места.

Ако сте млад или вече утвърден автомобилен ентусиаст, който цени качествения звук и технологичните иновации, Pioneer SPH-10BT е създаден за вас. Този авторесийвър е идеалният избор за всеки, който иска да се наслади на висококачествена аудио система, без да прави компромис с удобството и безопасността по време на шофиране.

Разгледайте и другите Авторесийвъри и CD плейъри Pioneer, за да откриете още продукти, които могат да допълнят и обогатят вашата автомобилна аудио система. Или пък разгледайте цялата категория Авторесийвъри и CD плейъри, за да намерите най-подходящия за вас модел.

Верига магазини ЗОРА ви предлага Pioneer SPH-10BT - съвременно технологично решение за всеки автомобил, което обещава да преобрази вашето музикално изживяване и да направи всяка ваша дестинация достигната с настроение и стил.




Виж още Аудио системи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти