Авторесийвър Kenwood KMM-303BT

Авторесийвър Kenwood KMM-303BT

id s355762
Описание

Искате ли да превърнете вашата кола в движещ се концертен зал? С Авторесийвър Kenwood KMM-303BT, музиката ви винаги е с вас, където и да отивате!

Отличаващ се със своята мощност от 4х50W, този авторесийвър на известната марка Kenwood ще ви предостави кристално чист звук, който може да се сравни с аудио системите на най-висок клас. Насладете се на любимите си песни във формати като MP3, WMA, WAV и FLAC, които гарантират, че нито една нота няма да бъде пропусната.

С Bluetooth функционалността, Kenwood KMM-303BT ви позволява безпроблемно да свържете мобилното си устройство и да стриймвате музика или да провеждате телефонни разговори със свободни ръце. Това е идеално решение за активния шофьор, който цени безопасността и комфорта докато пътува.

Освен това, с вградения AM/FM RDS тунер, вие винаги ще бъдете в крак с последните новини и ще имате достъп до широка гама от радиостанции. Цветът на дисплея може да бъде персонализиран, което добавя още един слой индивидуалност към вашата автомобилна аудио система.

Със своите два изхода от предусилвателя, Kenwood KMM-303BT предоставя възможност за разширяване на аудио системата ви с допълнителни усилватели или бас каси. Това е идеален избор за автомобилни аудио ентусиасти, които искат да създадат персонализиран звуков профил.

С функцията Open Accessory (AOA) за USB аудио, вие лесно можете да свържете своя смартфон и да управлявате музикалното съдържание директно през авторесийвъра. А с варио осветлението на бутоните, интериорът на вашата кола ще бъде толкова уникален, колкото и вашият музикален вкус.

Като част от категорията Авторесийвъри и CD плейъри, Kenwood KMM-303BT е създаден да задоволи нуждите на съвременните шофьори, които търсят качествен звук, удобство и стил. И с 24-месечната гаранция, можете да бъдете сигурни, че вашата инвестиция е защитена.

За тези, които желаят да разгледат още Авторесийвъри и CD плейъри Kenwood, нашият онлайн магазин предлага разнообразие от модели, които със сигурност ще отговорят на вашите изисквания.

Kenwood KMM-303BT е идеалният избор за младите професионалисти, които ценят качеството и стила дори когато става въпрос за автомобилната им аудио система. Този авторесийвър е създаден да осигури безупречно аудио изживяване, което да допълни динамичния начин на живот на съвременния човек.

Не позволявайте пътуването да бъде скучно или тихо. С Kenwood KMM-303BT, всяка обикновена обиколка с колата може да се превърне в незабравимо музикално приключение. Изберете качеството и стила, изберете Kenwood.




Виж още Аудио системи
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти