Аудио система JBL PARTYBOX On-The-Go JBLPARTYBOXGOBEU

Аудио система JBL PARTYBOX On-The-Go JBLPARTYBOXGOBEU

id s705367
ОписаниеХарактеристики

Започнете всяко парти с перфектния саундтрак, благодарение на Аудио система JBL PARTYBOX On-The-Go! Този мощен музикален спътник е създаден да превърне всеки момент в незабравимо преживяване.

С гаранция от 24 месеца, тази портативна аудио система от известната марка JBL предлага обща мощност от 100W (RMS), което гарантира качествен и мощен звук навсякъде и по всяко време. Интегрираният USB порт ви позволява да възпроизвеждате любимите си песни директно от външни носители, а вградената Li-ION батерия осигурява до 6 часа непрекъсната музика.

Свободата да се движите и да танцувате, докато любимите ви песни звучат във въздуха, е напълно гарантирана благодарение на Bluetooth функционалността с обхват до 10 метра. А за да сте звездата на вечерта, JBL PARTYBOX On-The-Go включва и безжичен микрофон, с който можете да пеете или да водите събитието.

Не пропускайте и вълнуващата подсветка, която добавя допълнително вълшебство към всяка песен и създава истинско парти настроение. А с водоустойчивостта си, клас IPX4, тази аудио система е готова да се справи с леки пръски и да бъде ваш верен спътник на плажа, на басейна или дори при лек дъжд.

Изборът на Аудио системи е важен за хората, които обичат да се наслаждават на качествен звук и да създават незабравими моменти с приятели и семейство. Ако сте от тези, които ценят мобилността и високото качество на звука, JBL PARTYBOX On-The-Go е създадена за вас.

Тази аудио система е идеална за младите и активни хора, които обичат да са център на вниманието и да споделят любимата си музика с другите. Също така е прекрасен избор за диджеи и артисти, търсещи лесен за транспортиране и надежден музикален уред.

Искате ли още варианти? Разгледайте и другите Аудио системи JBL, за да откриете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и стил.

С JBL PARTYBOX On-The-Go, вие не просто купувате аудио система, вие инвестирате в незабравими преживявания, които ще споделяте с любимите си хора. Независимо дали сте събрали приятели на открито или у дома, този музикален бокс ще бъде ваш надежден партньор във всяко парти и събитие.

Защото в крайна сметка, музиката е тази, която събира хората, а Аудио система JBL PARTYBOX On-The-Go е тук, за да направи тези моменти още по-специални. Открийте мощта на качествения звук и се погрижете всяка ваша песен да бъде чута в най-добрия си вид!




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти