Аудио система JBL PARTYBOX Encore JBLPBENCORE1MICEP
ОписаниеХарактеристики

Започнете всяко парти с перфектния саундтрак и неповторимо аудио изживяване с Аудио система JBL PARTYBOX Encore JBLPBENCORE1MICEP. Открийте новият символ на забавлението, който превръща всяко пространство в истинска дискотека.

С гордост представяме един от най-впечатляващите продукти на JBL – лидер в производството на висококачествени аудио системи. С двугодишна гаранция и изключително мощен звук, тази аудио система е идеалният избор за всеки, който цени качественото звучене и иска да се наслади на музика с висока яснота.

С обща мощност от 100W (RMS) и честотен обхват от 50 до 20 000 Hz, JBL PARTYBOX Encore гарантира, че всяка нота ще бъде възпроизведена с безупречна точност. Благодарение на вградения Bluetooth, свързването с мобилни устройства става бързо и лесно, позволявайки ви да стриймвате любимите си песни безжично.

Изработена с внимание към детайла, тази аудио система е създадена да издържи на интензивна употреба и да осигури непрекъснато качество на звука. Независимо дали сте домакин на голямо събитие или просто искате да се насладите на музика в комфорта на собствения си дом, JBL PARTYBOX Encore е перфектният избор.

За любителите на музиката, които търсят Аудио системи с високо качество, JBL предлага неповторимо изживяване. Всяка песен звучи така, сякаш сте на живо на концерт, благодарение на изключителната яснота и дълбочина на звука, която тази система предоставя.

Независимо дали сте меломан на средна възраст, търсещ качествен звук за домашната колекция от винил, или млад човек, който обича да организира партита за приятели, JBL PARTYBOX Encore е създадена да задоволи всички ваши нужди. Тя е лесна за пренасяне и инсталиране, което я прави идеална за различни сценарии – от домашни събирания до плажни партита.

Потопете се в света на Аудио системи JBL и открийте как висококачественият звук може да преобрази вашето ежедневие. JBL PARTYBOX Encore е не просто аудио система, тя е ключът към незабравими моменти и емоции, поднесени с неподражаемото качество на JBL.

Изберете JBL PARTYBOX Encore и се насладете на мощен и динамичен звук, който ще вдигне настроението на всяко парти. С тази аудио система вие не просто слушате музика – вие преживявате всяка песен с всички сетива.




    Виж още Аудио системи

    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти