Аудио система JBL PARTYBOX 710 JBLPARTYBOX710

Аудио система JBL PARTYBOX 710 JBLPARTYBOX710

id s1983123
ОписаниеХарактеристики

Започнете всяко парти с взрив от звук и светлина с Аудио система JBL PARTYBOX 710! Тази мощна аудио система от световноизвестната марка JBL е създадена, за да превърне всяко събиране в незабравимо преживяване.

С гаранция от 24 месеца, тази аудио система е съчетание от висококачествен звук и издръжливост. Четириканалното аудио изживяване с честотен обхват от 35 до 20 000 Hz гарантира, че всеки нюанс от любимата ви музика ще бъде възпроизведен с безупречна яснота. С обща мощност от 800W (RMS), Аудио системи като JBL PARTYBOX 710 са идеалният избор за тези, които търсят мощен и динамичен звук.

С дължина на кабела от 2 метра, тази система предлага гъвкавост при позиционирането във всяко пространство. Чувствителността от 80 dB осигурява балансирано звучене дори при ниски нива на звука, а единствената колона е достатъчно компактна, за да се впише естествено в интериора на дома ви.

С поддържаните формати MP3, WMA и WAV, JBL PARTYBOX 710 е съвместима с широк спектър от музикални файлове, което ви позволява да възпроизвеждате любимите си песни без ограничения. USB портът добавя допълнително удобство, позволявайки ви да свържете външни устройства за възпроизвеждане на музика.

Bluetooth функционалността на системата премахва необходимостта от кабели и ви позволява да стриймвате музика безжично от вашия смартфон или таблет. AUX и RCA входовете, както и Jack 3.5 mm, осигуряват допълнителни възможности за свързване на различни аудио източници.

За тези, които обичат да бъдат център на вниманието и да създават незабравими моменти, JBL PARTYBOX 710 е идеалният избор. Тази аудио система е създадена за хора с активен социален живот, които ценят качествения звук и искат да направят всяко събитие специално. Без значение дали сте млад или в зряла възраст, сам или с партньор, ако музиката е важна част от вашето ежедневие, тази система ще отговори на всичките ви изисквания.

С Аудио системи JBL ще преоткриете любимите си песни и ще се насладите на тях с неповторимо качество. Ако търсите още варианти за висококачествен звук, разгледайте нашите предложения за Аудио системи и изберете това, което най-добре отговаря на вашите нужди.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не просто продукти, а цялостни решения за домашно забавление. С JBL PARTYBOX 710, вие сте готови да превърнете всеки момент в незабравимо преживяване. Нека музиката да бъде вашето вдъхновение за всеки ден!




Виж още Аудио системи

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти