Apple Lightning to USB-C Fabric Cable - оригинален текстилен изключително здрав USB-C кабел към Lightning (зелен) (bulk)

Apple Lightning to USB-C Fabric Cable - оригинален текстилен изключително здрав USB-C кабел към Lightning (зелен) (bulk)

id s725558
Описание

Производител: Apple
Модел: Lightning to USB-C Cable
Фабричен номер: 
Оригинален текстилен изключително здрав USB-C кабел към Lightning
Изключително здрава фабрична оплетка (тествана на хиляди прегъвания), която не се заплита 
 Чрез този кабел може да свържете вашия iPhone, iPad, Magic Mouse ли други продукти на Apple с Lightning към компютър с USB-C порт за синхронизация и зареждане или директно към захранване за ел. мрежа
Чудесен начин да зареждате и синхронизирате вашия iPhone, iPad или iPod
Съвместимост: iPhone, iPad, iPod, Magic Mouse с Lightning, както и всички устройства на Apple с Lightning
Внимание: този продукт е лимитирана серия, не се продава като отделен продукт от Apple и е от комплект Apple iMac M1 24 инча (зелен) (модел 2021)
Внимание: продуктът е в Bulk Package
Bulk package (в превод наливна опаковка) се използва за обозначаването на продукти, които са без търговка опаковка (кутия, плик и др.). Най-често такива продукти са предназначени да бъдат част от комплект на друг продукт, като например слушалки или кабел в комплект на мобилен телефон. Тези продукти са напълно идентични с продуктите, които са в търговска опаковка, но просто не са предназначени за витрини или щандове на търговски обекти.
Гаранция: 12 месец


Виж още Кабели за Телефони, Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти