Албум за снимки Polaroid Window Cover - (2x3") Черен PL2X3A64BK

Албум за снимки Polaroid Window Cover - (2x3") Черен PL2X3A64BK

id s404294
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Запечатайте спомените си в стил с новия албум за снимки Polaroid Window Cover - (2x3") Черен PL2X3A64BK! Създаден за любителите на фотографията, този елегантен албум е идеалният начин да съхраните вашите най-ценни моменти.

Албумът е произведение на култовата марка Polaroid, символ на иновации и качество в света на моментната фотография. Със своите 16 страници, предлагащи по две отделения на страница, той побира общо 64 снимки с размери 2x3 инча. Това го прави перфектния избор за съхранение на вашите спомени от пътешествия, семейни събития или ежедневни приключения.

Изработен от мек PVC материал, който е приятен на допир, албумът гарантира защита на вашите снимки от прах и замърсявания. Дизайнът му е съобразен със съвременните тенденции, като съчетава функционалност и естетика. Черният цвят придава класическа изисканост и универсалност, като се вписва отлично във всякакъв интериор.

Албумът за снимки Polaroid е съвместим с Polaroid ZIP Photo Printer, което улеснява процеса на печат и организация на вашите снимки. Това го прави идеален аксесоар за всеки, който обича да държи своите спомени на хартия и да ги разглежда винаги, когато пожелае.

В дигиталната ера, в която живеем, фотоалбумите се превръщат в ценен предмет, който носи топлина и личност. Изборът на Консумативи и аксесоари за моментна фотография е важен за запазването на качеството и яркостта на вашите снимки. Албумът на Polaroid е не просто място за съхранение, той е портал към миналото, който ви позволява да се връщате и да преживявате отново любимите си моменти.

Подарете си или на близък човек този стилен албум, който ще се превърне в дом за вашите спомени. Той е идеален за хора от всички възрасти, които ценят моментите и искат да ги запазят живи. Независимо дали сте младоженци, които искат да запазят спомените от сватбения ден, родители, които искат да уловят всяка усмивка на своето дете, или пътешественици, жадни за приключения, този албум е за вас.

Разгледайте и другите ни предложения за Консумативи и аксесоари за моментна фотография Polaroid, за да допълните вашата колекция и да направите процеса на фотографиране още по-забавен и лесен.

Във Верига магазини ЗОРА ви предлагаме всичко необходимо за вашите фотографски нужди. Открийте широката гама от Консумативи и аксесоари за моментна фотография и се насладете на качеството и иновациите, които Polaroid предлага. Запазете вашите спомени с любов и внимание, за да може един ден да ги споделите с поколенията след вас.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти