Акумулаторна прахосмукачка сухо/мокро почистване Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo

Акумулаторна прахосмукачка сухо/мокро почистване Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo

id s613192
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Забравете за традиционните методи на почистване и открийте новото поколение уреди за дома с Акумулаторна прахосмукачка сухо/мокро почистване Einhell TC-VC 18/20 Li S-Solo от престижната марка EINHELL. Този иновативен продукт е идеален за всички, които ценят чистотата и удобството.

С напрежение от 18 V и мощност на засмукване до 8 kPa (80 mbar), тази прахосмукачка е създадена да се справи с всякакви предизвикателства. Обемът на резервоара е впечатляващите 20 литра, което позволява почистването на големи площи без прекъсване. С дължина на смукателния маркуч от 1,5 м и диаметър от 36 мм, достигате до всеки ъгъл и пространство без усилие.

Теглото на устройството е оптимизирано - само 3.6 кг без батерията и 5.3 кг с нея, което гарантира лесно маневриране и комфорт при употреба. Комплектът включва разнообразие от аксесоари като комбиниран накрайник, накрайник за ъгли, накрайник за тапицерия и удължителна тръба, разделена на три части, което прави почистването още по-ефективно.

Важно е да отбележим, че в комплекта е включена и торбичка за прах, но батерията и зарядното устройство се продават отделно. Това дава възможност на потребителите да използват вече притежавани от тях съвместими батерии и зарядни устройства, което е икономичен и екологичен подход.

Този уред е идеален за хора от всички възрасти, които търсят бърз и ефикасен начин за поддържане на дома си. Без значение дали сте млад професионалист, зает родител или възрастен човек, Акумулаторна прахосмукачка Einhell ще ви помогне да поддържате вашето жилище в безупречен вид с минимални усилия.

За тези, които търсят уреди, които да отговарят на високите изисквания за Компресори и други големи машини, тази прахосмукачка е перфектният избор. Освен че е мощна и многофункционална, тя е и част от широката гама продукти EINHELL, които можете да разгледате тук.

Избирайки Акумулаторна прахосмукачка Einhell, вие инвестирате в качество и удобство. Почистването вече не е задача, а удоволствие. Подарете си чистота и свежест с един клик, като добавите този незаменим помощник в арсенала си от Компресори и други големи машини за вашия дом.

Със своята мултифункционалност и лесна употреба, Акумулаторна прахосмукачка Einhell се превръща в незаменим инструмент за всеки домакин. Не позволявайте на праха и мръсотията да се натрупват във вашия дом. Изберете иновацията и качеството, които EINHELL предлага, и направете почистването лесно и ефективно.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
Свързани продукти