Аксесоар Philips XV1797/01
Описание

Открийте новия измерения на чистотата с Аксесоар Philips XV1797/01 – незаменим помощник за вашия домашен уют. Всеки, който търси ефективност и дълготрайност в грижата за дома, ще оцени високо този продукт от водещата марка Philips.

Забравете за прекъсванията по време на почистване, благодарение на мощната 25,2 V литиевойонна батерия, която осигурява дълъг живот на устройството и стабилна работа. Съвместимостта с модели като XC7053, XC7055, XC7057, XC8055, XC8057, XW9383 и XW9385 гарантира, че този аксесоар ще се впише идеално във вашата система за почистване.

Не е нужно да се притеснявате за зареждането – в комплекта е включено и допълнително зарядно устройство, заедно с адаптер, което улеснява поддръжката на аксесоара и гарантира, че той винаги ще бъде готов за употреба, когато ви е необходим.

Сред асортимента от Аксесоари, филтри и консумативи, които предлагаме, този продукт на Philips се отличава със своята висока функционалност и надеждност. Подходящ е за всяко домакинство, където чистотата е приоритет и се търси оптимизация на времето за почистване.

За любителите на марката Philips, предлагаме и богат избор от Аксесоари, филтри и консумативи Philips, които са създадени да допълнят и усъвършенстват вашата техника за почистване.

Този аксесоар е идеален за заетите хора, които ценят своето време и искат да постигнат максимална ефективност във всяка една дейност. Без значение дали сте млад професионалист, зает родител или просто искате да поддържате дома си в безупречен вид без излишни усилия, Аксесоар Philips XV1797/01 е създаден за вас.

Предимствата на този аксесоар се превръщат в истински бенефити за потребителя – дълготрайност, надеждност и съвместимост са само част от тях. Вложете в продукт, който ще ви служи верно и ще превърне почистването от задължение в удоволствие.

Избирайки Аксесоар Philips XV1797/01, вие инвестирате в качество и иновация, които ще направят ежедневието ви по-лесно и приятно. Не позволявайте на битовите задачи да отнемат от свободното ви време – автоматизирайте процеса на почистване и се насладете на повече моменти с любимите хора.

Верига магазини ЗОРА ви предоставя възможността да закупите този страхотен аксесоар на изключително конкурентна цена. Погрижете се за своя дом с продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и ефективност. Аксесоар Philips XV1797/01 е само на един клик разстояние от вас – направете своя избор сега и се насладете на перфектната чистота у дома.




    Виж още Аксесоари за прахосмукачки и парочистачки
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти