Адаптер Xtorm USB-C Hub HDMI 2xUSB3.0+PD
Описание

Xtorm USB-C Hub 4-в-1 (с плетен кабел)

Този 4-в-едно USB-C Hub Pro е част от иновативната серия Xtorm Connect. Всички портове в тази серия са изработени от алуминий, за да осигурят елегантен и компактен дизайн. Добавете към своя лаптоп още необходими връзки - където и да се намирате.

 

Лесно свързване

Хъбът е проектиран да работи перфектно с вашия USB-C лаптоп чрез plug-and-play. Това означава, че винаги можете да му се доверите. Просто свържете хъбът и продължете да си вършите работата.

 

Свържете или заредете

Този хъб USB-C разполага с 4K HDMI порт, както и два USB порта. Той също така има 60W USB-C Power Delivery преминаващ през порт, който може да се използва за зареждане на вашия лаптоп, докато използвате хъба.

  

Премиум плетен кабел

USB-C кабелите трябва да са в състояние да понасят много износване през целия си живот. Те пътуват с вас навсякъде, където ходите, а кабелът и съединителите се огъват хиляди пъти. Ето защо този хъб включва траен плетен кабел.

  

Компактен и гъвкав: Въпреки компактния дизайн, хъбът разполага с 4K HDMI порт и два USB порта.

Преходно зареждане: Хъбът разполага с 60W USB-C PD порт, който може да се използва за зареждане на вашето устройство, докато използвате хъба!

Изработен от алуминий: Алуминиевият корпус не само изглежда добре, но прави хъба достатъчно силен и издръжлив, за да можете да го носите навсякъде, където трябва.

Просто го свържете - без притеснение: Проектиран да работи перфектно с вашия USB-C лаптоп / таблет / MacBook. Просто го свържете и той ще свърши останалото.

Безопасност гарантирана от Xtorm: Всички продукти на Xtorm се проверяват и тестват по строг тест за безопасност. Това включва контрол на температурата, защита от презареждане, защита от късо съединение и автоматично управление на захранването.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти