Адаптер Xtorm USB-C Hub 7 в 1

Адаптер Xtorm USB-C Hub 7 в 1

id s640348
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Този 7-в-едно USB-C Hub Pro е част от иновативната серия Xtorm Connect. Всички портове са изработени от алуминий, за да осигурят елегантен и компактен дизайн. Добавете още възможности към своя лаптоп чрез неговия USB-C порт - където и да се намирате.

 

Просто се свържете - без притеснение

Хъбът е проектиран да работи перфектно с вашия USB-C лаптоп чрез plug-and-play. Това означава, че винаги можете да го използвате директно и без допълнителен софтуер за инсталация. Просто го свържете и хъбът ще свърши останалото.

 

Свържете и заредете

Този USB-C хъб разполага с 4K HDMI порт, два USB порта, SD и Micro-SD четец на карти, както и 1000Mbt/s Ethernet порт. Хъбът разполага и с 60W USB-C Power Delivery порт, който може да се използва за зареждане на вашия лаптоп, докато използвате хъба.

 

Изработен от алуминий

Функционалността му е допълнително укрепена от компактния и тънък дизайн. Това прави Hub-а удобен за носене, където и да отидете, гарантирайки, че винаги можете да добавите външни устройства към вашия лаптоп. Алуминиевият корпус не само изглежда добре, но прави хъба и достатъчно здрав.

 

Премиум плетен кабел

USB-C портовете са едни от най-използваните електронни елементи и трябва да са в състояние да понасят много износване през целия си живот. Ето защо този хъб включва допълнително укрепен плетен кабел.

 

  • Компактен и гъвкав: Въпреки компактния дизайн, хъбът разполага с четец на SD / Micro SD карти, 4K HDMI порт, два USB порта, както и 1000Mbt/s Ethernet порт.
  • Хъбът разполага с 60W USB-C PD порт, който може да се използва за зареждане на вашето устройство, докато използвате хъба!
  • Изработен от алуминий: достатъчно силен и елегантен вид.
  • Премиум плетен кабел, който да издържа на мого огъвания и дърпания.
  • Проектиран да работи перфектно и безпроблемно с вашия USB-C лаптоп / таблет / MacBook.
  • Всички продукти на Xtorm се проверяват и тестват по строг тест за безопасност. Това включва контрол на температурата, защита от презареждане, защита от късо съединение и автоматично управление на захранването.


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти