Адаптер DIVA TRAVEL US/UK/EU БЯЛ + USB
ОписаниеХарактеристики

Замисляли ли сте се как да зареждате любимите си устройства, докато пътувате из различни краища на света? С адаптера DIVA TRAVEL US/UK/EU БЯЛ + USB, Вашите проблеми със съвместимостта на контактите остават в миналото!

Този иновативен продукт на марката DIVA е истински мултикултурен спътник, който Ви позволява да използвате електронните си уреди в над 150 държави по света. Благодарение на своята универсалност, адаптерът е напълно съвместим с европейски, британски и американски стандарти, както и с тези на Китай, Япония и Австралия. Той е идеален за хора, които обичат да пътуват или често са в командировки, тъй като осигурява безпроблемна съвместимост с клас 2 електронни устройства, работещи в диапазона от 125 V до 250V.

Не само, че можете да свържете един електрически уред, но адаптерът е оборудван и с USB порт, който Ви дава възможността да зареждате различни дигитални устройства. Това го прави идеален за зареждане на смартфони, таблети или електронни четци, осигурявайки Ви комфорт и спокойствие по време на пътуванията.

В допълнение към практичността и универсалността, адаптерът се отличава със своя стилен и компактен дизайн в бял цвят, който лесно се вписва във всяка чанта или раница. Той е не само функционален, но и елегантен аксесоар, който допълва технологичната екипировка на всеки модерен пътешественик.

Изборът на аксесоари за Вашите устройства е важен, тъй като те трябва да бъдат надеждни и да отговарят на Вашите нужди. Адаптерът DIVA TRAVEL е създаден с мисъл за хората, които търсят качество и удобство. Той е идеален за бизнес професионалисти, които се нуждаят от надеждни решения за своите чести пътувания, както и за младите авантюристи, жадни за нови изживявания в различни кътчета на света.

Ако искате да разгледате още аксесоари, които да допълнят Вашата технологична колекция, не пропускайте да посетите нашия онлайн магазин. Там ще откриете богат асортимент от продукти, които ще улеснят Вашия ежедневен живот и ще направят пътуванията Ви още по-приятни.

И не забравяйте, че можете да разгледате и другите аксесоари DIVA, които предлагаме, за да откриете точно това, от което се нуждаете. Верига магазини ЗОРА е тук, за да Ви предостави продукти с високо качество, които да отговорят на Вашите изисквания и да направят Вашия живот по-лесен и удобен.

С адаптера DIVA TRAVEL US/UK/EU БЯЛ + USB, Вие сте готови за всяко пътешествие, без да се притеснявате за зареждането на Вашите устройства. Той е малък, но мощен аксесоар, който ще Ви спести време и нерви, и ще Ви осигури спокойствие, където и да отидете. Изберете умно, изберете качество, изберете DIVA за Вашите пътешествия!



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти