Адаптер Belkin, USB-C to USB-A 3.0, Черен

Адаптер Belkin, USB-C to USB-A 3.0, Черен

id s717442
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

ЗАРЕЖДАЙТЕ И СИНХРОНИЗИРАЙТЕ УСТРОЙСТВАТА СИ
Адаптерът Belkin USB-C към USB-A ви позволява да зареждате вашето USB-C устройство, както и да синхронизирате снимки, музика и данни с вашия лаптоп със скорост на трансфер от 5 Gbps. Освен това кабелът поддържа и до 3 ампера изходна мощност за зареждане на USB-C устройства.

ЗАХРАНВАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ДРУГИ УСТРОЙСТВА
Този USB-C кабел поддържа до 3A изходна мощност и може да се използва за зареждане и захранване на устройства с USB-C.

ОБРЪЩАЩ СЕ USB-C КОНЕКТОР
Никога повече няма да се притеснявате за начина, по който да се включите. USB-C е нов удобен за потребителя реверсивен конектор, който ви позволява да свържете кабела към устройството си във всяка посока.

Сертифициране на USB-IF
Съответствието със стандарта SuperSpeed USB означава, че този кабел е сертифициран от USB-IF да отговаря на всички електрически, механични и екологични стандарти, което гарантира превъзходно потребителско изживяване. USB-IF е организация с нестопанска цел, съставена от компании, които улесняват разработването на висококачествени USB продукти и тестването за съответствие.

ПРЕВЪЗХОДНА КОНСТРУКЦИЯ НА USB-C КАБЕЛА
Прецизно заварен метален екран за защита на печатната платка. Това също така минимизира нивата на излъчваните емисии и осигурява допълнителна механична здравина.

ПРЕДИМСТВА:

  • Свързване на устройства с USB-C (нов Macbook, Chromebook Pixel) с устройства и периферни устройства с USB-A (флаш памети, клавиатури, мишки)
  • Реверсивен конектор USB-C
  • Изход за зареждане 3A
  • Скорост на трансфер до 5Gbps


  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти