5-портов хъб USB-C HAMA Multiport, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1 x HDMI, 1х LAN, Сив

5-портов хъб USB-C HAMA Multiport, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1 x HDMI, 1х LAN, Сив

id s2236812
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с малкия гигант в света на Аксесоари - 5-портовият хъб USB-C HAMA Multiport! Този устройство е истинско технологично чудо, което ще превърне вашия лаптоп или компютър в мултимедиен център, готов за всяко предизвикателство.

Стилният и компактен дизайн на хъба от марката Hama се вписва перфектно във всяка работна среда, а сивият цвят придава елегантност и професионализъм. С размери едва 100 x 44 x 11 mm и тегло от 0.115 kg, той е лесен за носене навсякъде с вас.

Не позволявайте ограниченията на лаптопа да ви спират - HAMA Multiport разполага с два USB-A порта, един USB-C порт, HDMI изход за висококачествено видео и LAN порт за стабилна интернет връзка. С дължина на кабела от 0.15 m, той е достатъчно гъвкав, за да се свърже лесно с вашите устройства.

Съвместимостта с Thunderbolt и USB-C осигурява висока скорост на пренос на данни и зареждане, докато Plug & Play функционалността гарантира лесно и бързо свързване без нужда от инсталиране на драйвери. Съвместим е както с Windows, така и с Mac OS, което го прави универсален избор за различни потребители.

Интерфейсът USB 3.2 Gen 1 гарантира, че всички ваши устройства ще работят с максимална производителност, а захранването през USB-C означава, че не се налага да се притеснявате за допълнителни кабели и адаптери.

Вашата работа или забавление никога не трябва да бъдат ограничени от броя на портовете на вашето устройство. С този хъб, вие сте в състояние да свържете всичко необходимо - от мишка и клавиатура до външен твърд диск, монитор и мрежов кабел. Това е идеалният избор за професионалисти, които се нуждаят от бързина и ефективност в своята работа, както и за студенти, търсещи удобство и мобилност.

Гаранцията от 12 месеца осигурява спокойствие и увереност, че инвестицията ви е защитена. Ако търсите начин да разширите възможностите на вашето устройство, 5-портовият хъб USB-C HAMA Multiport е точно това, от което се нуждаете.

Открийте още много Аксесоари и разгледайте широката гама продукти от марката Hama, които ще допринесат за вашето удобство и продуктивност. Независимо дали сте начинаещ или опитен потребител, този хъб е създаден, за да улесни вашето ежедневие и да ви помогне да използвате максимално потенциала на вашите устройства.

Включете се към света на високите технологии и оптимизирайте своята работна среда с 5-портовия хъб USB-C HAMA Multiport. Той е малък по размер, но голям по възможности!



Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти