4-портов хъб USB-C HAMA, 2 x USB-A, USB-C, LAN/Ethernet, Сив

4-портов хъб USB-C HAMA, 2 x USB-A, USB-C, LAN/Ethernet, Сив

id s975939
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да разширите възможностите на вашия лаптоп или компютър с един елегантен и функционален аксесоар? Представяме ви 4-портов хъб USB-C HAMA, който е идеалният спътник за вашето устройство, осигуряващ високоскоростен трансфер на данни и свързаност.

С този компактен и стилен хъб, марка Hama, ще забравите за проблемите с недостатъчните портове. Той разполага с два USB-A порта, един USB-C порт и LAN/Ethernet RJ45, което ви позволява да свързвате разнообразни устройства като външни хард дискове, принтери или дори да осигурите кабелна интернет връзка към вашия лаптоп.

С гаранция от 12 месеца, този хъб е създаден да издържи на интензивна употреба. Интерфейсът USB 3.2 Gen 1 гарантира бързина на трансфер до 5 Gbps, което е идеално за бързо копиране на големи файлове. С четири порта на ваше разположение, вие сте напълно оборудвани за всяка задача.

С размери от само 100 x 33 x 17 mm и тегло от 0.109 kg, хъбът е лесен за пренасяне и не заема много място на работния плот. Дължината на кабела от 0.15 m е достатъчна, за да осигури удобно свързване, без да създава излишен кабелен хаос.

Захранването през USB-C порта е удобство, което означава, че не се налага да се притеснявате за допълнителни адаптери или батерии. Съвместимостта с Windows и Mac OS, както и Plug & Play функционалността, гарантират, че можете да започнете работа с хъба веднага след изваждането му от опаковката, без нужда от инсталиране на драйвери.

Този хъб е съвместим с устройства, поддържащи Thunderbolt, което го прави още по-универсален и ценен аксесоар за вашата техника. Изисканият сив цвят се вписва перфектно във всяка офис среда или домашен интериор.

Предвид потребителския профил, този хъб е идеален за професионалисти и студенти, които търсят ефективност и мобилност в своята работа. Той е също така отличен избор за хора с активен начин на живот, които се нуждаят от бърз и лесен начин за свързване на множество устройства.

За да разгледате още Аксесоари и да откриете най-подходящите за вашите нужди, посетете нашия онлайн магазин. А ако сте фен на марката Hama, не пропускайте да разгледате и другите ни предложения на Аксесоари Hama.

В заключение, 4-портов хъб USB-C HAMA е инвестиция, която ще улесни вашата работа и ще ви позволи да бъдете по-продуктивни, като същевременно поддържате връзка с всичките си устройства. Не позволявайте на ограниченията на хардуера да ви забавят – разширете своя потенциал с този многофункционален хъб.



Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти