4-портов хъб Rapoo 4 в 1, 2 x USB-A, 1 x  USB-C, 1 x HDMI, Черен

4-портов хъб Rapoo 4 в 1, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1 x HDMI, Черен

id s2382750
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с мощния и компактен помощник за вашето мобилно работно място – 4-портов хъб Rapoo 4 в 1. Този малък аксесоар е създаден, за да улесни ежедневието на динамичните професионалисти, които се нуждаят от бърза и лесна връзка между различни устройства.

С гаранция от 24 месеца, този хъб на марката Rapoo предлага високоскоростен интерфейс USB 3.2 Gen 1, гарантиращ бърза и надеждна трансферна скорост. С общо четири порта – два USB-A, един USB-C и един HDMI – той предоставя възможност за свързване на множество устройства едновременно, без да се налага постоянното им разменяне.

С дължина на кабела от 0.2 метра и захранване чрез USB-C, този хъб е идеален за тези, които ценят портативността и минималистичния дизайн. Размерите му са само 14 x 95 x 43 мм, а теглото – едва 0.058 кг, което го прави перфектен за носене в чантата или дори в джоба.

Освен техническите характеристики, хъбът се отличава със своята Plug & Play функционалност, което означава, че не се изисква инсталиране на допълнителен софтуер – просто го свържете и започнете работа. Той е съвместим с устройства, поддържащи USB-C, както и с операционни системи Windows, Mac OS и Linux, което го прави универсален избор за различни потребители.

Цветът му в класически черен нюанс го прави стилен аксесоар, който лесно се вписва във всяка работна среда. Независимо дали сте студент, който често презентира проекти, или бизнес професионалист, който се нуждае от бързо свързване на множество устройства, този хъб е идеалното решение за вас.

Използвайки този хъб, можете да разширите възможностите на вашия лаптоп или таблет, свързвайки външен монитор чрез HDMI за по-голяма продуктивност или да свържете допълнителни USB устройства, като мишка, клавиатура или флаш памет. Това прави хъба идеален за презентации, работни срещи или просто за подобряване на вашата работна станция у дома.

Ако търсите още аксесоари за вашите устройства, разгледайте богатото разнообразие от продукти на марката Rapoo, които предлагаме. Намерете идеалното допълнение към вашата техника, като посетите нашия онлайн магазин Аксесоари и изберете сред широката гама от висококачествени продукти.

Не пропускайте да разгледате и другите Аксесоари Rapoo, които предлагаме, за да намерите перфектното решение за всяка ваша нужда. С 4-портовия хъб Rapoo 4 в 1, вие сте една стъпка по-близо до оптимизиране на вашата продуктивност и ефективност, където и да се намирате.

Изберете интелигентно, изберете качество и функционалност с продуктите на Rapoo, които са създадени да отговорят на високите изисквания на съвременния потребител. Вашият успех започва с правилните инструменти – направете своя избор сега!



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти