4-портов хъб Rapoo 4 в 1, 2 x USB-A, 1 x  USB-C, 1 x HDMI, Черен

4-портов хъб Rapoo 4 в 1, 2 x USB-A, 1 x USB-C, 1 x HDMI, Черен

id s1723337
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния спътник за вашата мобилност и продуктивност – 4-портов хъб Rapoo 4 в 1. Този малък, но мощен аксесоар е идеалният избор за всеки, който иска да разшири възможностите на своя лаптоп или таблет.

С изключително компактните си размери от 14 x 95 x 43 мм и тегло едва 0.058 кг, този хъб на Rapoo е лесен за носене навсякъде с вас. Неговият стилен черен цвят се вписва перфектно с всяка една технологична естетика. Изработен е така, че да осигури максимална функционалност без да заема много място в чантата ви.

С 4-портов хъб Rapoo получавате два USB-A порта, един USB-C порт и един HDMI порт, което ви позволява да свържете множество устройства едновременно. Интерфейсът USB 3.2 Gen 1 гарантира бърза и надеждна трансферна скорост, като по този начин оптимизира вашата работа и забавление.

Дължината на кабела от 0.2 м е достатъчна, за да осигури удобно свързване, без да създава излишен кабелен бъркотия. Захранването през USB-C означава, че не се налага да търсите допълнителен източник на енергия, което прави хъба още по-удобен за употреба.

Съвместимостта на хъба с операционните системи Windows, Mac OS и Linux го прави универсален избор за различни потребители. Функцията Plug & Play ви позволява да използвате хъба веднага след свързването, без да се налага да инсталирате допълнителни драйвери.

С двегодишната гаранция, която получавате с този продукт, можете да бъдете сигурни в неговото качество и надеждност. Този аксесоар е създаден, за да улесни ежедневието ви и да ви помогне да сте в крак с динамичния ритъм на съвременния живот.

Ако сте професионалист, който често пътува, студент, който иска да максимизира учебната си среда, или просто технологичен ентусиаст, който обича да има всички необходими портове под ръка, 4-портов хъб Rapoo е идеалният избор за вас. Той е създаден да отговори на нуждите на динамични хора, които ценят качеството и удобството.

Изследвайте още Аксесоари Rapoo и открийте как можете да оптимизирате своята работна станция или игрално пространство. С 4-портов хъб Rapoo вие сте винаги една стъпка напред в света на технологиите.

Не пропускайте възможността да превърнете своето устройство в мултимедиен център или да увеличите своята продуктивност с множество свързани периферни устройства. С този хъб, вие сте готови за всяко предизвикателство, било то работно задание или забавление.



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти