Вграден абсорбатор Elica WISE WHITE 60

Вграден абсорбатор Elica WISE WHITE 60

id s1954087
ОписаниеХарактеристики

Открийте изяществото и функционалността в един уред с вградения абсорбатор Elica WISE WHITE 60, който превръща всяка кухня в модерно и стилно пространство. Италианският бранд Elica е синоним на иновация и дизайн, което гарантира, че вашият избор е не просто уред, а елемент от интериора, който привлича вниманието.

С три степени на мощност, този абсорбатор предлага перфектното решение за всякакви кулинарни изпарения. Добавете към това възможността за използване на филтър с активен въглен и ще получите чист и свеж въздух във вашата кухня във всеки момент. Алуминиевият филтър е лесен за почистване и поддръжка, което спестява време и усилия.

С мощност на мотора от 190W и капацитет на абсорбиране до 691 m3/h, Elica WISE WHITE 60 ефективно отстранява миризми и пара, като същевременно е енергийно ефективен с енергиен клас B. Диаметърът на изходящата тръба е 150 мм, което осигурява оптимален въздушен поток.

Дизайнът на абсорбатора с бяло стъкло добавя елегантност и светлина в кухненското пространство, а интегрираното LED осветление осигурява допълнително удобство при готвене. Сензорното управление позволява лесно и бързо регулиране на настройките, а размерите на уреда (1030/598/326 мм) го правят идеален за всяка кухня.

Избирайки Абсорбатори от марката Elica, вие залагате на качество и стил, което се отразява във всяка детайл от продукта. За да разгледате още Абсорбатори Elica, посетете нашия уебсайт и открийте уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди и вкус.

Този абсорбатор е идеален за млади професионалисти или семейства, които ценят съвременния дизайн и технологии, които улесняват ежедневието. Съобразен с динамичния начин на живот, Elica WISE WHITE 60 е лесен за инсталиране и използване, което го прави предпочитан избор за хора с активен социален живот, които обичат да приготвят храна у дома, но не искат да прекарват допълнително време в поддръжка на уредите си.

За тези, които търсят ефективност и елегантност в едно, Elica WISE WHITE 60 предлага идеалното съчетание. Разгледайте нашата широка гама от Абсорбатори и намерете този, който отговаря на вашите високи изисквания за качество и дизайн.

С 60 месеца гаранция, вие можете да бъдете сигурни в надеждността и дълготрайността на вашата инвестиция. Elica WISE WHITE 60 е не просто абсорбатор, а инвестиция в комфорта и здравето на вашето семейство, като същевременно придава изискан вид на вашата кухня.

Изберете качеството и стила на Elica и превърнете готвенето в истинско удоволствие с вградения абсорбатор Elica WISE WHITE 60. Потопете се в света на чистия въздух и безупречния дизайн, който само Elica може да предложи.




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Бяло стъкло
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти