Вграден абсорбатор Elica LIXA BL 60

Вграден абсорбатор Elica LIXA BL 60

id s660386
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с новото измерение на чистотата във вашата кухня – Вграден абсорбатор Elica LIXA BL 60, който преобразява всяко готвене в удоволствие, без следи от миризми и пара. Стилът и функционалността се сливат в едно, за да създадат перфектния уред за вашия дом.

Изработен с изискана елегантност, този абсорбатор на Elica се отличава с модерен дизайн в черно стъкло, който се вписва безупречно във всяка съвременна кухня. Сензорното управление добавя блясък на иновация и улеснява използването до максимум. С три степени на мощност и допълнителна интензивна степен, която може да бъде активна за 5 минути, този абсорбатор ефикасно премахва всички нежелани миризми.

Със своята периметрална система на засмукване, Elica LIXA BL 60 работи ефективно и тихо, осигурявайки оптимална циркулация на въздуха. Мощността на мотора от 162W в комбинация с капацитет на абсорбиране от 365 m3/h гарантира, че въздухът в кухнята ви ще бъде чист и свеж. Алуминиевият филтър е лесен за поддръжка и осигурява дълготрайност и надеждност.

Осветлението с LED лампи не само спестява енергия, но и добавя уютна атмосфера в кухненското пространство. С размери 1030/598/326 мм, този абсорбатор е идеален за всяка кухня, а енергиен клас D гарантира ефективност при умерена консумация на енергия.

Верига магазини ЗОРА предлага 60 месеца гаранция за този продукт, което е доказателство за качеството и доверието, което поставяме в марката Elica. Ние разбираме, че нашите клиенти търсят надеждност и дългосрочност при покупката на уреди за дома си.

За да откриете още Абсорбатори Elica, посетете нашия онлайн магазин, където ще намерите разнообразие от модели, отговарящи на всяко едно изискване и вкус.

Представете си как вграденият абсорбатор Elica LIXA BL 60 се слива с интериора на вашата кухня, докато вие приготвяте вечеря за семейството или планирате следващото събиране с приятели. Този уред е създаден да удовлетвори нуждите на модерния потребител, който цени както функционалността, така и естетиката на своя дом.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения за Абсорбатори, за да намерите най-подходящия за вашата кухня. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран и удовлетворяващ избор.

Избирайки Вграден абсорбатор Elica LIXA BL 60, вие инвестирате в качество, което ще служи верно години наред, като същевременно добавяте стил и модерен акцент към сърцето на вашия дом - кухнята. Открийте новите възможности за свеж и чист въздух сега!




Виж още Абсорбатори

Технически характеристики

Цвят:  Черно стъкло
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти