Вертикална прахосмукачка Bosch BCS71HYG2 Unlimited Aqua , За сухо и мокро
Икона нов продукт
ОписаниеХарактеристики

ProHygienic Aqua

Хигиенично почистване – цялостно и лесно

2в1 прахосмукачка са сухо и мокро почистване с едно движение – лесният начин да се насладите на хигиенично чист дом. Прахосмукачката и миенето се извършват едновременно: Високата мощност във всмукателния канал премахва прахта и свободната мръсотия, докато двете Power Spinning Pads, които се захранват постоянно с прясна вода, избърсват дори упоритите петна. Устройството е хигиенично навсякъде: Чист отработен въздух с филтриране на 99,97% прахови частици,почистване с прясна вода и хигиенна поддръжка без контакт на кожата с мръсотия.


Активно премахване на петна

Отстранете упоритите петна.

Премахването на упорити петна се превърна в лесна задача. Активното премахване на петна осигурява ефективно мокро почистване с два компонента: Първо, Power Spinning Pads разхлабват и премахват мръсотията по пода със скорост на въртене до 200 об./мин. От друга страна, автоматичната система за дозиране на вода гарантира, че подложките се поддържат влажни през цялото време. В зависимост от задачата ви за почистване можете да навлажните подложките повече с функцията за усилване или да спрете автоматичното дозиране, като натиснете бутона за управление на водата за 3 секунди.


Неограничена гъвкавост

Цялостно почистване на всички подове

Unlimited 7 ProHygienic Aqua се предлага с две дюзи, които съчетават гъвкавост и лекота на работа: Mop 2in1 DynamicAqua за прахосмукачка и миене с едно движение на твърди подове плюс четка AllFloor DynamicPower за конвенционално прахосмукачка на килими и всякакви подове. Компактните дюзи са лесни за преместване благодарение на гъвкавата връзка, така че почистването на всяко кътче и пролука става лесно. Практичната гъвкава тръба улеснява достигането под ниски мебели или дивани, без да се налага да се навеждате.


AllFloor DynamicPower Четка с LED светлини

Моторизирана четка с LED светлини

Насладете се на оптимални резултати от почистване на всички подове и повърхности и дори на най-тъмните места. С мощната моторизирана четка можете да постигнете улавяне на прах с повече от 99,9%⁴. Благодарение на мощните вградени LED светлини можете да забелязвате и премахвате мръсотия и прах дори на трудно забележими места като зад мебели или в тъмни ъгли. Освен това можете да събирате 30% повече прах върху килимите⁵. Така че можете да се чувствате комфортно в чист дом за нула време.


3.0 Ah Батерия

Насладете се на 33% повече време на работа за до 100 кв.м.

С мощната и издръжлива 3,0 Ah батерия Power For All от Bosch, дори взискателните задачи за почистване могат да бъдат овладени без усилие. Литиево-йонната батерия е презареждаема, сменяема и защитена срещу прегряване, презареждане, саморазреждане и ефект на памет. В допълнение, батерията предлага 33% повече време на работа⁷, осигурявайки мощна производителност и дълго време на работа. Така че можете да почистите до 100 m² само с едно зареждане на батерията⁸ - без прекъсвания и без да се притеснявате за отнемащо време презареждане.

10-годишна гаранция на мотора

Моторни технологии Bosch - Качество, произведено в Германия.

Насладете се на мощната, постоянна работа с прахосмукачките Bosch: Като развиваме и произвеждаме нашите високоефективни двигатели в Германия повече от 80 години, ние не само очакваме прахосмукачката да даде оптимални резултати, но и да може да се ползва дълго време. Ето защо предоставяме безплатна 10-годишна гаранция на мотора³.

2in1 DynamicAqua Mop

2in1 DynamicAqua - почиства и отстранява засъхнали петна едновременно

2в1 DynamicAqua Mop съчетава мощно прахоулавяне през смукателния канал с цялостно почистване с помощта на две Power Spinning Pads. Тези активно въртящи се подложки се поддържат мокри непрекъснато благодарение на системата за автоматично дозиране на вода, която винаги осигурява точното количество влага върху подложките. Дори упоритите петна се отстраняват лесно. Подложките премахват замърсявания от всякакъв вид от почти всеки тип твърд под, като винил, камък, плочки и дори запечатани дървени подове.

Хигиенично поддържане

Хигиенично поддържане

Поддръжката е много удобна и хигиенична. Просто изпразнете резервоара за прясна вода, ако вече не е празен. Благодарение на специалните ушички върху подложките за почистване, подложките могат да бъдат отстранени и поставени в пералнята, без да се налага да ги докосвате. Подложките за многократна употреба могат да се перат при 40°C в пералня или да се перат на ръка. От хигиенни съображения препоръчваме машинно пране след всяка употреба. Контейнера за прах също е лесен и хигиеничен за почистване. Изпразнете го директно в кошчето.


Резервоар за вода

Почистете с прясна вода, до 50 кв.м. наведнъж

Можете да почистванете много само с едно пълнене на резервоара. 2в1 DynamicAqua Mop е оборудван с подвижен резервоар за вода, който лесно се отстранява за пълнене от крана за вода. Подвижният резервоар за прясна вода е с капацитет от 250 мл, достатъчен за почистване на до 50 кв.м.. За да повишите още повече нивото на почистване, добавете няколко капки подходящ препарат за под в резервоара.


Автоматично дозиране на водата

Правилното количество за всеки тип твърд под

Няма нужда да се притеснявате, че твърде много вода ще попадне върху вашия деликатен под. Автоматизираната система за дозиране на вода осигурява точното количество вода. Водата се пръска непрекъснато върху подложките. С бутона за управление на водата можете да го настроите към всяка ситуация. За повече вода, за да премахнете определени упорити петна, натиснете бутона за 3 секунди. За да спрете системата за автоматично дозиране на вода, натиснете бутона веднъж.


Микрофибърни подложки за почистване

Микрофибърът премахва петната ефективно и нежно

Подложките имат почистваща повърхност от микрофибър. Подовете са старателно почистени и в същото време защитени. Водата може да се разпредели равномерно по повърхността на подложката, за да се постигнат по-добри резултати при почистване. Подложките са за многократна употреба, перат се при 40°C и могат да се използват прибл. 6 месеца. Благодарение на удобната система за залепване можете лесно да закрепите и премахнете подложките. Няма да влезете в контакт с мръсотия, защото подложките имат специални ушички за хигиенично отстраняване.


Удължено време на работа

Удължете лесно времето за работа със сменяемите батерии.

Искате да почистите цялата си къща, без да останете без ток? Ако искате по -голяма гъвкавост по време на работа, допълнителна батерия ви позволява да продължите да почиствате..


Накрайник за матрак

Лесно, бързо и хигиенично почистване на вашия матрак

По принцип матраците се почистват трудно. Специалната дюза е идеална за цялостно, бързо и хигиенично почистване на матраци.

POWER FOR ALL ALLIANCE

POWER FOR ALL ALLIANCE. Една батерия за целия ви дом.

Повечето устройства имат различни батерии, което може да бъде скъпо. Сменяемите батерии са част от една от най-големите 18V акумулаторни системи. Те са съвместими с много 18V електрически уреди и градински уреди на Bosch и на други марки, напр. Gardena, Gloria, Wagner and Rapid.

Smart battery detection

Автоматично оптимизирана производителност и време на работа

Благодарение на патентованата технология за интелигентен мониторинг на батериите Bosch, нашата безжична прахосмукачка разпознава използвания тип батерия и автоматично оптимизира производителността, за да премахне трудни замърсявания или оптимизира времето за работа, за да покрие големи площи. Така че, се наслаждавате на най-доброто решение за всяко предизвикателство.

Made in Germany

Качествено произведено в Германия.

Качествено произведено в Германия.Цените високото качество? Unlimited 7 е разработен и произведен в нашата немска фабрика с повече от 80 години опит в производството на прахосмукачки. Нашите прахосмукачки са спечелили множество награди в потребителски тестове и са преминали стотици часове тестове по време на фазата на разработка.

3 режима на работа

Практичен интерфейс за управление с 3 различни режима.

Различните задачи за почистване изискват различни режими. Прахосмукачката предоставя контролен интерфейс с 3 режима на мощност за всяко предизвикателство. „Турбо“ повишава производителността при трудни задачи, като осигурява толкова висока производителност, колкото прахосмукачката с кабел.² Интелигентният „Автоматичен“ режим настройва производителността и времето на работа в зависимост от пода и повърхността – дали килим или твърд под. А “Eco” осигурява изключително дълго, оптимално време на работа за ежедневни задачи за почистване.

Мощна като прахосмукачка с кабел

Мощна като прахосмукачка с кабел и същевременно гъвкава.

Вече е възможно: безжичната прахосмукачка Unlimited 7 предлага същата производителност като кабелно устройство. Благодарение на надеждна и дълготрайна батерия на Bosch, мощен двигател с 66 000 об/мин и моторизирана четка със светодиоди, също толкова мощна, колкото и прахосмукачката с кабел² и осигурява цялостно и гъвкаво почистване. Насладете се на предимствата на акумулаторна прахосмукачка, съчетана с мощността на прахосмукачка с кабел.

Автоматичен режим

Автоматично регулиране на мощността за всички типове подове.

Вече не се налага да мислите за правилната мощност при всяка повърхност. Интелигентният автоматичен режим разграничава и автоматично регулира въздушния поток според типа на пода – дали килим, плочки, паркет или дървен под. Практичният автоматичен режим също осигурява оптимален баланс между мощност на почистване и време на работа. Тъй като прахосмукачката автоматично се настройва до идеалната мощност за всяка повърхност, никога повече няма да се налага да превключвате ръчно между настройка на килим и твърд под.

Докинг станция

Лесно съхранение и зареждане в монтирана на стена докинг станция.

Съхранението и зареждането на прахосмукачка трябва да бъде лесно и удобно. Благодарение на тънкия и функционален дизайн на Unlimited той лесно се съхранява и зарежда в монтираната на стена докинг станция. Има и опция за спестяване на място за съхранение на аксесоари, така че всичко е под ръка, когато имате нужда. Благодарение на атрактивния си дизайн, можете дори да съхранявате Unlimited директно в хола или кухнята – истинско привличане на вниманието във вашия дом и винаги готово за работа.

Щипка за лесно паркиране

Паркирайте устройството безгрижно по време на кратка почивка.

Вече не е нужно да поставяте прохосмукачката обратно в докинг станцията или да я слагате на пода, когато искате да си починете. Благодарение на Easy Parking Clip можете без усилие да я поставите навсякъде - на ръба на мебели, като маса или рафт, или на облегалката на стол. Няма проблем. Освен това специалната повърхност на щипката предотвратява надраскване и плъзгане. Прахосмукачката е здраво фиксирана на място, готова да продължи, когато пожелаете.

Без усилие

Ергономични функции за високо удобство и гъвкавост.

Насладете се на повече гъвкавост! Удобната Flex Tube прави възможно достигането на места под ниски мебели без усилие, Easy Parking Clip ви позволява сигурно да държите инструмента на място по време на почивки, а Quick Stand позволява гъвкаво почистване с ръчния, докато четката и тръбата стоят сами. С освобождаващото краче на четката можете да отделите дюзата от тръбата, без да се навеждате, за да преминете лесно към почистване на място с практичната тръба. Това прави Unlimited 7 идеален за почистване на всички видове подове и повърхности, както и на труднодостъпни места.

Гъвкава тръба

Огъване на 90°. 100 % забавление – почистване под ниски мебели.

Няма повече да се навеждате, за да влезете под мебели или дивани. Новото интегрирано съединение в тръбата прави възможно почистването без усилие под ниско разположени мебели, дивани или легла. Прахът и мръсотията в труднодостъпните ъгли вече нямат шанс, защото мощността винаги е висока, дори когато гъвкавата тръба е огъната. Насладете се на 100% гъвкавост благодарение на ъгъла от 90°, което прави почистването дори на труднодостъпни места лесно.

Изключително лека

Лесна работа благодарение на лекия и ергономичен дизайн.

Почистването не може да бъде по-лесно. Практичната прахосмукачка тежи само 1,4 кг - идеална за почистване на маси, мебели, дивани или цепнатини между тях. Освен това ръчната прахосмукачка Unlimited 7 има ергономичен дизайн за удобно почистване. Тъй като не е нужно да задържате бутона за пускане, пръстите ви са отпуснати и имате повече гъвкавост в обхвата на движение. Това ви позволява да почиствате лесно и старателно само с една ръка.

Освобождаване на четката с крак

Без повече навеждане, за да промените режима на почистване.

Малка стъпка. Голям ефект. Сега можете лесно да превключите от почистване на пода с накрайника към почистване отгоре или на място с практичната смукателна тръба - само с леко движение на крака си. Удобното освобождаващо краче на четката я разделя от тръбата само с едно щракване. Никога повече няма да се налага да се навеждате, за да извадите четката на ръка. Така че ще се насладите на ергономично, по-бързо почистване и прахосмукачка на тесни места за нула време.

Quick Stand

Гъвкаво почистване благодарение на функцията свободна стойка.

Спестете време и енергия благодарение на функцията Quick Stand. Превключвайте лесно и без усилие от почистване на пода с прахосмукачката към почистване на средно ниво с ръчната прахосмукачка. Докато почиствате с ръчната прахосмукачка, четката и тръбата просто стоят сами. Не е нужно да поставяте прахосмукачката на пода или да я връщате на докинг станцията. След това просто поставяте ги съединявате и продължавате да почиствате пода.

TurboSpin Мотор (3.0 Ah)

Мощен и лек мотор, произведен в Германия

Без компромис с производителността при нашия безчетков мотор TurboSpin. Той е разработен и произведен от Bosch в Германия и е преминал много тестове, за да гарантира трайно качество. Нещо повече, 3-фазният синхронизиран цифров мотор е високоефективен, с 21% по-бърз и с 31% по-лек⁶ - при до 66 000 оборота в минута - за лесна работа и впечатляваща ефективност при почистване всеки път.

Лесно почистване

Лесно почистване на контейнера за прах, без пране на филтъра.

Почистването на контейнера за прах трябва да бъде хигиенично и лесно. Можете да изпразните контейнера, без да създавате облак прах и можете да почистите филтъра без изпиране Просто извадете кутията за прах, завъртете червеното колело и го изпразнете директно в кошчето.

RotationClean

Бързо и лесно почистване на филтъра.

Миенето на филтъра е допълнително усилие. Благодарение на RotationClean можете да почистите филтъра незабавно и хигиенично. Просто извадете кутията за прах и завъртете червеното колело. Цялата мръсотия и прахта се отделят с минимален контакт. Бързо и лесно почистване на филтъра без изпиране.

Къса дюза за цепнатини

Достигнете до всяко място и почистете дори интериора на автомобила

Всеки дом има петна, които не са лесно достъпни за почистване. Практичната къса дюза за цепнатини е перфектна за почистване на тесни пукнатини и ъгли. В комбинация с безжичната серия Unlimited можете да стигнете и до труднодостъпни места, например чекмеджета или в купето на автомобила.

2в1 четка за мебели и накрайник за тапицерия

2в1 четка за лесно и удобно почистване.

Комбинацията от четка за мебели и накрайник за тапицерия улеснява почистването на различни повърхности. Мекият косъм на четката за мебели е особено подходящ за чекмеджета, маси и други мебели с деликатни повърхности. В зависимост от нуждите си можете да превърнете четката за мебели в накрайник за тапицерия с едно щракване за нула време. Така пестите време и усилия.




    Виж още Прахосмукачки и Парочистачки

    Технически характеристики

    Цвят:  Бял
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти