USB хъб HAMA, USB 2.0, 1:4, черен, 480Mbit/s

USB хъб HAMA, USB 2.0, 1:4, черен, 480Mbit/s

id s2241171
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да разширите възможностите на вашия лаптоп или компютър? Представяме ви USB хъб HAMA, USB 2.0, 1:4, черен, 480Mbit/s – малък, но мощен аксесоар, който ще преобрази начина, по който използвате вашите устройства.

С този стилен и компактен хъб от немската марка Hama, вие получавате цели четири допълнителни USB порта, които ще ви позволят да свържете наведнъж множество устройства към вашия компютър или лаптоп. Благодарение на високоскоростния интерфейс USB 2.0, можете да очаквате бърза и надеждна трансферна скорост до 480Mbit/s, което е идеално за бързо копиране на файлове или работа с мултимедийни устройства.

С размери едва 89 x 38 x 22 mm и тегло от 0.085 kg, този хъб е перфектен за хора в движение. Лесно може да се побере във всяка чанта или дори джоб, без да се налага да се притеснявате за допълнително тегло или обем. Дължината на кабела от 0.15 m е достатъчно, за да осигури удобен достъп до портовете, без да създава допълнителен хаос на бюрото ви.

Съвместимостта с операционните системи Windows и Mac OS гарантира, че хъбът може да бъде използван с широк спектър от устройства. Функцията Plug & Play позволява лесно и бързо свързване, без да се налага инсталиране на допълнителен софтуер.

Този USB хъб е идеален за професионалисти, които често работят с множество устройства и се нуждаят от бърза и ефективна организация на работното си пространство. Също така е отличен избор за студенти, които искат да оптимизират своята учебна среда, или за домашни потребители, търсещи удобство и функционалност в ежедневието.

С 24 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Черният цвят добавя универсален и елегантен акцент към всяка настройка, а качествената изработка на Hama гарантира дълготрайност и надеждност.

За да разгледате още Аксесоари и да намерите най-подходящите за вашите нужди, посетете нашия уебсайт. Ако сте фен на марката, можете да откриете още продукти Аксесоари Hama, които да допълнят вашата колекция.

Изберете USB хъб HAMA и превърнете всяко пространство в мултифункционална работна станция. Бъдете винаги свързани и продуктивни, независимо къде се намирате!



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти