Телевизор Crown 24TF12VB , 1366x768 HD Ready , 24 inch, 60 см, LED
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния спътник за Вашето домашно развлечение - Телевизор Crown 24TF12VB. Със своите компактни размери и впечатляващи визуални характеристики, този модел е идеалният избор за всеки, който търси качествена картина без да заема много място.

С 24-инчовия LED екран, който се равнява на 60 см, този телевизор е подходящ за малки и средни помещения, като кухня или спалня. Въпреки компактните си размери, той предлага HD Ready резолюция с 1366x768 пиксела, което гарантира ясна и детайлна картина, идеална за гледане на любимите Ви филми и телевизионни предавания.

За да бъде изживяването още по-пълноценно, Телевизор Crown 24TF12VB разполага с два вградени говорители с обща мощност от 8W, които предоставят чист и балансиран звук. Също така, благодарение на цифровия тунер DVB-T/T2/C/MPEG4, ще имате достъп до широка гама от цифрови канали без нужда от допълнителни устройства.

Този модел поддържа различни мултимедийни формати като AVI, MP3, JPG и MPEG, което Ви позволява да гледате видеоклипове, слушате музика или да разглеждате снимки директно от USB устройство благодарение на наличния USB вход. С двата HDMI входа пък лесно може да свържете игрова конзола или лаптоп и да се насладите на разнообразни забавления.

С енергиен клас F, телевизорът е проектиран да бъде енергийно ефективен, което помага за намаляване на консумацията на електроенергия и разходите за електричество. Размерите му със стойка са 558x340x150 мм, а без стойка - 558x340x78 мм, което го прави лесен за поставяне на различни повърхности или за монтаж на стена.

Освен техническите си предимства, Телевизор Crown 24TF12VB се отличава с елегантен и съвременен дизайн в черен цвят, който се вписва безупречно във всякакъв интериор. Тази стилна добавка към дома Ви не само ще забавлява, но и ще допринесе за модерния вид на Вашето пространство.

Ако търсите да разширите своята колекция от домашни устройства, не пропускайте да разгледате и другите Телевизори в нашия асортимент. А за почитателите на марката Crown, предлагаме и възможността да откриете повече продукти от тази марка, като посетите следния линк: Телевизори Crown.

С двугодишна гаранция и всички необходими функции за съвременното домакинство, Телевизор Crown 24TF12VB е инвестиция, която ще Ви носи удоволствие и комфорт през годините. Независимо дали сте младо семейство, търсещо първия си телевизор, или вече имате опит с различни модели и искате нещо практично и функционално за втора стая, този телевизор е създаден, за да отговори на Вашите нужди.




    Виж още Телевизори

    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти