Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GREEN 256/12 X610NLGE , 256 GB, 8 GB

Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GREEN 256/12 X610NLGE , 256 GB, 8 GB

id s2520263
Описание

Искате ли да притежавате устройство, което преобразява начина, по който работите, учите и се забавлявате? Представяме ви Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GREEN 256/12 X610NLGE, който е създаден да отговори на всичките ви нужди с изящество и мощ.

Със своя тънък и лек профил, този таблет е идеален за тези, които са в постоянно движение. Елегантният зелен цвят придава модерен и стилен вид, а минималните рамки около екрана гарантират потапящо визуално изживяване.

Голям 12.4-инчов дисплей с висока резолюция предлага ярки цветове и дълбоки черни тонове, което го прави идеален за мултимедийно съдържание, игри и продуктивност. С 256GB вградена памет и 8GB RAM, този таблет осигурява гладко мултитаскинг и ефективна работа с приложенията.

С вградената WiFi връзка, вие ще имате лесен достъп до интернет услуги без нужда от мобилни данни. Двойната камера отзад показва, че таблетът е създаден да предложи разнообразие при снимане и видеозапис.

За аудио изживяването се грижи настройката от AKG, което предполага висококачествен звук за още по-приятно слушане. Въпреки че снимките показват S Pen стилус, не е ясно дали той е включен в комплекта, така че това трябва да бъде потвърдено с официалните спецификации на продукта.

Относно софтуера, можем да очакваме най-новите функции, тъй като Samsung обикновено оборудва своите устройства с последните версии на Android и собствени подобрения на потребителския интерфейс.

Този таблет е идеален за хора на всяка възраст, които ценят технологиите и искат да бъдат в крак с времето. Независимо дали сте студент, който иска да вземе бележки и да учи ефективно, професионалист в търсене на устройство за презентации и работа извън офиса, или просто искате да се наслаждавате на висококачествено видео и игри, този таблет е за вас.

За да разгледате повече Таблети Samsung, посетете нашия уебсайт и открийте устройството, което най-добре отговаря на вашите нужди. Ако пък искате да разгледате разнообразието от Таблети, които предлагаме, ще откриете множество опции, които да задоволят всяко ваше изискване.

Верига магазини ЗОРА ви предлага Таблет Samsung GALAXY TAB S9 FE+ WIFI GREEN 256/12 X610NLGE с 24 месеца гаранция, за да сте сигурни в качеството и надеждността на вашата покупка. Изберете иновацията и качеството, изберете Samsung.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти