Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Pink mpq33 , 64 GB

Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Pink mpq33 , 64 GB

id s2045222
Описание

Открийте света на цветовете и иновациите с новия Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Pink. Създаден да впечатлява, този модерен таблет от APPLE се отличава със своята изящност и функционалност, превръщайки се в незаменим спътник в ежедневието.

Екранът на таблета е истинско визуално изживяване с размер от 10.90 инча и резолюция 2360x1640p. Liquid Retina display гарантира живи цветове и кристално чисти изображения, което го прави идеален за мултимедийно съдържание и продуктивна работа.

С 64GB вградена памет, този таблет предлага достатъчно пространство за всичките ви приложения, документи и медийни файлове. Ако сте човек, който цени индивидуалността, ще се влюбите в нежния розов цвят на устройството, който придава личен характер на вашето технологично устройство.

Благодарение на Wi-Fi свързаността, с този таблет винаги ще сте онлайн, готови да сърфирате в интернет пространството, да стриймвате любимите си сериали или да сваляте нужното съдържание. Освен това, с основна камера от 12.00MP и предна камера също от 12.00MP, ще заснемете впечатляващи снимки и ще провеждате видео разговори с изключително качество.

Дизайнът на таблета е елегантен и практичен, с плоски ръбове, които го правят стилен и удобен за носене. Задният панел с логото на Apple не само подчертава идентичността на марката, но и е символ на качеството и екосистемата, която тя предлага.

Този таблет е създаден за потребители, които търсят перфектния баланс между функционалност и естетика в своите технологични устройства. Независимо дали сте млад професионалист, студент или творческа душа, Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Pink ще отговори на вашите нужди и ще ви вдъхнови да разгърнете своя потенциал.

Сред допълнителните характеристики се открояват стерео говорителите, акселерометърът, барометърът, триосовият жироскоп, сензорът за околна светлина и Touch ID за сигурността на вашите данни. Вградената Li-Po батерия (28.6 Wh) осигурява дълготрайно използване, а поддръжката на APPLE Pencil (USB-C) разширява възможностите за креативност и продуктивност.

Ако търсите още Таблети или предпочитате да разгледате повече продукти от марката APPLE, посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от висококачествени устройства. За да откриете повече Таблети APPLE, кликнете тук.

Верига магазини ЗОРА ви предлага таблети, които са съчетание на иновативни технологии и изящен дизайн, за да отговорят на високите изисквания на всеки клиент. Насладете се на света на Apple с Таблет Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Pink и преоткрийте вашето ежедневие с нови възможности.




Виж още Таблети
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти