Слушалки Motorola Moto Buds 135, Черни
Икона нов продукт
ОписаниеВземи на изплащане

MOTO BUDS 135

Истински безжични слушалки за уши

Компактни слушалки с елегантен микрозаряден калъф за до 18 часа възпроизвеждане. Функции Двоен микрофон с шумопотискане на околната среда за кристално чисти разговори. Бързо сдвояване, интелигентно управление с докосване и слушалки с водоустойчив рейтинг IPX5 ви осигуряват връзка в движение, в офиса или у дома, независимо от това какво ви поднася животът.

ЗА ОБИЧАЩИТЕ РАЗГОВОРИТЕ
Елегантният калъф за микрозареждане е издръжлив и преносим. Лесно се побира в джоба ви с общо време за възпроизвеждане до 18 часа и бързо се зарежда със съвместим USB-C кабел за зареждане.

УДОБНО И СИГУРНО ПРИЛЕПВАНЕ
Ергономично проектирани слушалки с 3 размера гумени капачки за уши за перфектно прилягане. Всеки наушник е снабден с вграден микрофон, за да може да се използва като монохромна слушалка.

ГОТОВ ЗА ВСЯКАКВИ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ
Сертификатът IPX5 за водоустойчивост и издръжливост на пот ви позволява да се движите свободно и удобно, без да се притеснявате от повреда. Използвайте ги навсякъде, независимо от метеорологичните условия!

ЛЕКИ И КОМПАКТНИ
Изключително лекият дизайн ви предлага най-удобното носене. Преносимият калъф за зареждане с компактен размер, който е удобен за носене навсякъде в движение, ви осигурява зареждане, където и да ви отведе животът.




    Виж още Слушалки

    Вземи на изплащане

    BNP Paribas
    BNP Paribas
    TBI logo
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти