Протектор за дисплей ZAGG InvisibleShield Glass iPhone 15 Pro Max 200111803
Описание

Защитете своя iPhone 15 Pro Max с невидимия щит на иновациите – Протектор за дисплей ZAGG InvisibleShield Glass! Този продукт не е просто аксесоар, той е гаранция за безупречността на вашия смартфон.

Съвместимост: Протекторът е специално проектиран за модела iPhone 15 Pro Max, което гарантира перфектно прилягане и защита, без да се налага да правите компромиси с дизайна или функционалността на устройството.

Здравина и издръжливост: Предполагаемо до 10 пъти по-здрав от обикновеното закалено стъкло, този протектор за дисплей е създаден да издържи на най-тежките удари и драскотини, които биха могли да застрашат вашия телефон.

Напреднала технология: - XT3 Protect: Включва технологията Hexion, която увеличава устойчивостта на протектора при физическо натоварване. - Филтриране на синята светлина: Специалната Eyesafe® технология намалява въздействието на синята светлина, излъчвана от дисплея на устройството, което може да доведе до намаляване на умората в очите при дългосрочна употреба.

Визуално подобрение: Протекторът е проектиран така, че да подобри яркостта на цветовете на дисплея на вашия iPhone, като особено подчертава интензивните черни, истинските сини и ярките червени тонове.

Точност при монтажа: В комплекта е включена EZ Apply® Tray, която помага за лесното и точно поставяне на протектора върху дисплея на iPhone.

Опаковката на продукта обещава висококачествена защита за дисплея на iPhone 15 Pro Max, насочена към потребители, които търсят напреднала защита и комфорт за очите. Ако сте човек, който цени технологиите и винаги е в крак с модерните решения, този Протектори за дисплей ZAGG е създаден за вас. Независимо дали сте млад професионалист, геймър или просто искате да предпазите своята инвестиция, този продукт ще отговори на високите ви изисквания за качество и дълготрайност.

Не позволявайте на ежедневието да застраши вашето устройство. Изберете Протектор за дисплей ZAGG InvisibleShield Glass iPhone 15 Pro Max 200111803 и се насладете на безпроблемно използване на вашия телефон, без страх от нежелани повреди. За още предложения от категорията, можете да разгледате нашите Протектори за дисплей и да откриете идеалната защита за вашия смартфон.




    Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти