Монитор Gigabyte G32QC, 31.5’, QHD (2560 x 1440), VA, 165Hz, 1ms, Adaptive-Sync, 124% sRGB cover

Монитор Gigabyte G32QC, 31.5’, QHD (2560 x 1440), VA, 165Hz, 1ms, Adaptive-Sync, 124% sRGB cover

id s711917
Описание

Функция “ GIGABYTE OSD Sidekick” ви дава възможност да промените параметрите на дисплея чрез клавиатура и мишка, предоставяйки ви най-лесния начин за коригиране настройките на монитора. Той от своя страна позволява лесно изравняване на дисплея, което ще улесни комуникацията между няколко дисплея, като мониторите ще бъдат синхронизирани перфектно. Функцията „Мерник“ пък ви позволява да персонализирате мерника си, а това помага да подобрите прицелването си при стрелкови игри. 

Таймерът на екрана ще ви помогне да следите изминалото време от играта, а пък геймърският брояч ще ви помогне да изчислите по-лесно времето, без да губите концентрация в играта. Мониторът позволява намаляване на размазванията на картината при движения чрез “Aim Stabilizer”-а, така че ще имате по-ясна визуализация, а това помага за проследяването на следите от куршума и по-лесно насочване към целта.

Таблото за управление разкрива информация за хардуера ви в реално време, включително за напрежението на процесора, за тактовата честота, за температурите и т.н. Най-хубавото е, че това няма да бъде блокирано от никакви игри.

“Black equalizer”-а ви позволява да получите повече детайли от тъмните области от изображението, като същевременно не се преекспонират светлите области, докато „Flicker free” предпазва напрягането и умората в очите, тя бива допълнена от “Low blue light” - сертифицирна от TÜV Rheinland за защита здравето на очите.




Виж още Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти