Мобилен телефон Nokia 110, Черен

Мобилен телефон Nokia 110, Черен

id s1322995
Описание

Nokia 110

Забавлявайте се през целия ден с MP3 плейър, FM радио , Змията и други вълнуващи игри. Издръжливата батерия няма да прекъсне забавлението или разговора. Освен това можете да снимате света наоколо с основната камера. Телефон, който наистина е в хармония с вашия начин на живот.

Саундтрак всеки момент

Можете да носите със себе си хиляди песни, благодарение на вградения MP3 плейър и слота за MicroSD карта за до 32 GB допълнително място за съхранение. Освен това издръжливата батерия означава, че можете да слушате музика от изгрев до залез.

Снимайте света около себе си

Видели сте нещо прекрасно? Запишете го. Превърнете моментите в трайни спомени със снимки и видео, заснети с основната камера.

Солиден телефон. Солиден стил.
Проектиран да издържа на ежедневните предизвикателства, Nokia 110 е изработен от здрав поликарбонат, а контурът му пасва идеално в дланта ви. Можете да изберете един от три цвята, за да сте сигурни, че ще пасне и на стила ви.

Кажете всичко, което искате

Поддържайте разговора по-дълго. Можете да говорите до 14 часа с едно зареждане, а когато разговорът приключи, просто заредете със стандартно зарядно с Micro USB.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти