Миксер SMEG HMF01PKEU , 250 W

Миксер SMEG HMF01PKEU , 250 W

id s2351060
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да внесете стил и функционалност във вашата кухня? С Миксер SMEG HMF01PKEU, кулинарните ви умения ще се превърнат в изкуство. Този елегантен уред съчетава в себе си винтидж дизайн и съвременни технологии, като гарантира безупречни резултати всеки път, когато го използвате.

Миксерът SMEG е снабден с мощност от 250W, което го прави идеален за различни кулинарни задачи. Неговите 9 скорости, заедно с функцията Турбо, осигуряват прецизен контрол над смесването, докато системата за плавен старт предотвратява разпръскването на съставките извън купата. Защитата от претоварване на двигателя е допълнителна гаранция за дълготрайност и безопасност.

Със своя скрит LED дисплей, този миксер не само изглежда изключително модерно, но и ви позволява да следите времето за смесване с вградения таймер за отброяване на минути и секунди. Електронният контрол на скоростта допълнително улеснява управлението и подобрява кулинарния процес.

Комплектът включва 2 телени бъркалки, 2 бъркалки за яйца и сметана, и 2 бъркалки за тесто от неръждаема стомана, което ви дава свободата да експериментирате с различни рецепти. Изисканият розов цвят добавя едно нотка на нежност и стил в интериора на всяка кухня.

Ако сте любител на качествените и красиви кухненски уреди, Миксер SMEG HMF01PKEU е точно за вас. Той е перфектен за млади семейства, които обичат да се грижат за дома си и да приготвят вкусни ястия за своите близки. Също така, е чудесен избор за хора с натоварено ежедневие, които ценят времето си и предпочитат бързи и ефективни решения в кухнята.

За още повече варианти на миксери от висок клас, можете да разгледате нашата богата селекция от продукти на марката SMEG Миксер SMEG. А за да откриете още повече уреди, които да допълнят вашата кухня, посетете нашата категория Миксер. Със сигурност ще намерите уреда, който отговаря на вашите нужди и вкус.

Верига магазини ЗОРА ви предлага 24 месеца гаранция за Миксер SMEG HMF01PKEU, така че можете да бъдете спокойни за инвестицията си. Избирайки този уред, вие избирате качество, дизайн и функционалност, които ще ви служат верно дълги години. Нека всяко приготвяне на храна бъде удоволствие с правилните помощници на ваша страна!




Виж още Миксери и Пасатори

Технически характеристики

Цвят:  Розов
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти